Baas van Morgen

“Beste collega’s, vandaag, donderdag 26 januari 2017, neemt Redouan plaats op mijn stoel. Hij is voor één dag de baas van Rotterdam The Hague Airport!” Via dit bericht informeerde directeur Ron Louwerse alle medewerkers over hun tijdelijk nieuwe baas.

De luchthaven deed mee aan het project Baas van Morgen, een initiatief van JINC. Deze organisatie maakt zich sterk om jongeren die opgroeien in een omgeving met een sociaal economische achterstand een goede start op de arbeidsmarkt te geven. Tijdens Baas van Morgen ervaren 100 kinderen in heel Nederland hoe het is om de baas te zijn. Een ‘superstage’ waarmee de bazen van Nederland samen laten zien hoe belangrijk het is om te investeren in al het talen van morgen.

Redouan werd door de “oude” directeur opgehaald bij school. Die gaf hem een vraagstuk waarover hij kon meedenken. Om dit goed te kunnen doen nam Redouan een kijkje achter de schermen. Vervolgens bracht hij verslag uit tijdens een presentatie aan het management van de luchthaven. Zijn advies? “Houd Rotterdam The Hague Airport netjes en gezellig.” Daar doen we uiteraard ons best op!

baas-van-morgen-2