Kinderburendag

Ben jij een echte vliegtuigfreak en wil je graag eens een kijkje komen nemen achter de schermen van Rotterdam The Hague Airport? Dat kan! Tweemaal per jaar organiseren we onze Kinderburendag met heel veel leuke activiteiten! Ga mee crossen over de startbaan, bewonder de roofvogels van de valkenier of kook je eigen vliegtuigmaaltijd; we maken er een echt vliegfeest van!

 

De Kinderburendag op zaterdag 24 juni j.l. was weer super gezellig. In het najaar organiseren we de volgende Kinderburendag. Wil je ook komen?

Houd deze pagina en onze Facebook pagina in de gaten voor de juiste datum!

Quiz

Na afloop van de Kinderburendag kregen alle kinderen die aanwezig waren een uitnodiging om deel te nemen aan de Kinderburendag Quiz. Uit de vele inzendingen is de winnaar gekozen en ….. Gefeliciteerd Bas Schonk!

 

“Beste Bas, je hebt de rondvlucht gewonnen!” Met dit bericht maakte de zomervakantie van Bas Schonk een goede start. Hij won de kinderquiz van Rotterdam The Hague Airport. Op zondag 13 augustus was het zover: Bas maakte een rondvlucht met zijn tante en zijn vader. Hij mocht zelf aangeven hoe de vlucht zou gaan en vloog dus eerst over Gouda, over zijn eigen huis. Vervolgens richting Rotterdam: over de Kuip, want Bas is een echte Feyenoord fan. Bas heeft ook zelf nog een stukje gevlogen en ontving een welverdiend Luchtdoopbewijs. Dat hangt nu boven zijn bed, in een lijstje!