Super Kinder Dag

Vanwege het 60 jarig jubileum werd op 8 oktober de Super Kinder Dag georganiseerd voor alle kinderen uit de omgeving. Ruim 300 kinderen werden ontvangen in een hangaar. Daar konden zij onder andere een vliegtuigmaaltijd maken en beroepen zoals die van de douane, de brandweer en de Koninklijke Marechaussee bekijken. Ze mochten zelfs in een sportvliegtuigje zitten. Na een spectaculaire rit over de start- landingsbaan werd deze geweldige dag afgesloten met een theatervoorstelling.

 

Levi Vermeulen wint rondvlucht van de Kinderdag quiz!

Kinderen die de Super Kinder Dag bezochten, kregen na afloop een quiz thuisgestuurd. De vragen gingen over allerlei dingen die ze tijdens de Kinderdag hebben meegemaakt of gezien. Wat was bijvoorbeeld het kenteken van het sportvliegtuig waar ze in hebben gezeten? En wat voor roofvogel had Aad de valkenier bij zich?

 

Levi Vermeulen uit Delft had tijdens zijn bezoek heel goed opgelet; hij heeft alle vragen goed beantwoord! Hij wint een rondvlucht in het sportvliegtuig van de RAC, de Rotterdamse Aero Club.

 

Inmiddels heeft Levi samen met Peter van de RAC gevlogen en heeft hij het heel erg naar zijn zin gehad!

 

winnaar-rondvlucht

 

“Gisteren mocht ik met Peter mee en ben ik over de Kuip gevlogen. Dank je wel voor deze superprijs. Het was geweldig!”, Levi Vermeulen.

Kinderdag voorjaar 2017

Ben jij een echte vliegtuigfreak en wil je graag eens een kijkje komen nemen achter de schermen van Rotterdam The Hague Airport? Dat kan! Jaarlijks organiseren wij Kinderdagen, waar je wordt ontvangen door marshallers, de luchthavenbrandweer, douane, de Koninklijke Marechaussee en nog veel meer mensen die werken op de luchthaven. In het voorjaar van 2017 is er weer een Kinderdag. De datum wordt nog bekend gemaakt!