VakantiePas Den Haag

Wil je de rondleiding van de VakantiePas niet missen in de zomervakantie? Schrijf je dan nu in via onderstaande bollen. Wees er snel bij want vol is vol!

 

Let op: Deze rondleiding is uitsluitend voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar. Hierop kunnen helaas geen uitzonderingen worden gemaakt. Deze rondleidingen zijn niet bedoeld voor kinderdagverblijven, BSO’s, scholen e.d.

 

 

De opbrengsten

De opbrengsten van de rondleidingen gaan, zoals voorgaande jaren, naar een goed doel. Het goede doel van dit jaar is Stichting Laat Ze Maar Lachen.

Kinderen af en toe meenemen naar een wereld waarin ze plezier hebben. Dat is in het kort wat Stichting Laat Ze Maar Lachen doet. Er zijn heel wat kinderen van 4 tot 12 jaar die er door hun thuissituatie nooit even uit kunnen. Alleen al in Amsterdam leven zo’n 40.000 kinderen en jongeren onder de armoedegrens. Die hebben dus een superheld nodig!

Daarom organiseren ze voor deze kinderen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven eens per maand een uitje. Bijvoorbeeld naar een pretpark, een museum, een dierentuin, een voorstelling of een speeltuin. Zo word je als donateur of vrijwilliger een superheld voor de kinderen!

Meer info is te vinden op  http://laatzemaarlachen.com/