Business Park

Uw ambities vragen om passende huisvesting. Ondernemen vanuit Business Park Rotterdam The Hague Airport is de mogelijkheid voor een mooie upgrade. Business Park Rotterdam The Hague Airport biedt ruimte voor kleine en grote kantoorgebouwen; ondernemers kunnen hier ruimte of een gebouw huren en kopen. Het is ook mogelijk een gebouw zelf te ontwikkelen.

 

Business Park Rotterdam The Hague Airport is uitstekend bereikbaar en gelegen nabij Rotterdam centrum, Den Haag en Delft. Er is volop parkeergelegenheid en met de luchthaven voor de deur zijn alle voorzieningen, die u als ondernemer wenst, in Business Park Rotterdam The Hague Airport voorhanden.

Kantoor- en bedrijfsruimte

Business Park Rotterdam The Hague Airport biedt ruimte aan kleinschalige kantoorvilla’s, grote kantoorgebouwen en bedrijfsruimtes. Er is ook plaats voor recreatieve en uiteraard luchtvaartgebonden faciliteiten. Aan de Airportbaan is ruimte voor zelfstandige, kleinschalige kantoorvilla’s van 2.000 m2 tot 2.500 m2. Deze kunt u huren of kopen. Een unieke kans voor ondernemers om vanaf deze prominente plek uw onderneming tot grote hoogte uit te bouwen. In kantoorgebouw Cornerstone en in Freight Center zijn per direct flexibele kantoor- en bedrijfsruimtes beschikbaar. Het businesspark is goed bereikbaar en parkeren is geen probleem.

Niet alleen de gebouwen, maar ook de buitenruimte in Business Park Rotterdam The Hague Airport is zorgvuldig vormgegeven. Met aandacht voor kwaliteit, schoon en veilig. Volop ruimte, groen en water creëren hier een prettig leefgebied voor alle gebruikers. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst.


Diverse voorzieningen

wings

Aan de start- en landingsbaan vindt u Brasserie Waalhaven, een unieke plek voor lunches, vergaderingen en een prachtig terras met zicht op de luchtvaart. Met het luxe Worldhotel Wings, direct naast de terminal, beschikt Business Park Rotterdam The Hague Airport over alle faciliteiten die ondernemers zich mogen wensen. Dit hotel beschikt 140 kamers, fitnessruimte, vergaderkamers, conferentiecentrum, restaurants en bars. Aan de Fairoaksbaan vindt u kinderdagverblijf In de Wolken en er zijn natuurlijk faciliteiten in de terminal: lectuurwinkel, horeca, autoverhuur, geldautomaat, etc.

Desgewenst kunt u gebruikmaken van het KLM Jet Center voor privévliegtuigen. Allemaal op loopafstand voor u als ondernemer. En met uw collega-ondernemers kunt u ook goed zaken doen. Van catering tot beveiliging, van drukwerk tot opslag, van secretariaatsservice tot vlieglessen: alles is aanwezig op uw eigen Business Park.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een kantoorruimte of –gebouw in Business Park Rotterdam The Hague Airport? Wij wisselen graag met u van gedachten over de mogelijkheden (huren, kopen of ontwikkelen).

Ons makelaarsteam staat u graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze website.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting
T +31 (0)10 424 88 88

Parc Makelaars
T +31 (0)10 436 57 00

Business Park Rotterdam The Hague Airport
T +31 (0)10 446 35 78