Extra informatie

De Rotterdam The Hague Airport Valet parking service is een officieel product van Rotterdam The Hague Airport. Valet parking is op eigen risico en alleen beschikbaar voor mensen met een reservering voor Valet Parking. De Rotterdam The Hague Airport Valet parking service wordt uitgevoerd door Jeeves.

 

Jeeves is marktleider op het gebied van valet-parking en levert deze dienst reeds 20 jaar. Het gebruik van de valet-parking gebeurt op eigen risico, indien er onverhoopt toch schade ontstaat, wordt deze afgewikkeld via de verzekering van de auto. Een eventueel eigen risico wordt aan u vergoed. De chauffeurs die uw auto parkeren zijn zeer ervaren senioren of studenten met minimaal twee jaar rijervaring. Ze hebben een training gehad en zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag afgegeven door het Ministerie van Justitie. Uw auto wordt geparkeerd op het luchthaventerrein, op een beveiligde locatie.

 

Uw auto staat geparkeerd op de buffer bij Rotterdam The Hague Airport, wanneer deze vol is zullen onze ervaren senior chauffeurs uw auto verplaatsen naar een afgesloten en overdekte officiƫle parkeergarage op 6 kilometer afstand. In deze garage is cameratoezicht en in de nacht fysieke bewaking. De gastheer voor de valet-parking in het terminal gebouw is van 5:00 uur tot de laatste vlucht in de avond aanwezig. De officiƫle Rotterdam The Hague valet-parking wordt ingevuld door Jeeves BV. Jeeves heeft sinds 1998 ervaring met valet-parking diensten. De valet-parking is op eigen risico.

 

Uw auto ontvangt van Jeeves de grootst mogelijke zorg.