In aanbouw

Onze vernieuwde vertrekhal is opgeleverd en in gebruik genomen maar we zijn nog druk bezig met andere kleinere verbouwingen om het nog beter voor onze passagiers te maken.

Horeca
In de nieuwe vertrekhal wordt nog gebouwd aan de horecavoorzieningen. De uiteindelijke realisatie van de horeca wordt naar verwachting in het derde kwartaal van 2021 door onze partner HMSHOST opgeleverd. Er zal dan een nieuw uitgebreid assortiment met ook warme maaltijden worden aangeboden.

Winkel
De huidige locatie van de Airportshop wordt verbouwd. Voor je aankopen kan je terecht in de nieuwe pop-up Airportshop. Die bevindt zich tegenover de gates.

Panoramaterrassen
De twee terrassen met uitzicht op het platform komen ook weer terug! De vernieuwde vertrekhal krijgt net als voorheen weer een panoramaterras. Deze is voor passagiers die zich in de vertrekhal bevinden en is na de securitycheck te bereiken. Het andere terras is publiek toegankelijk en te bereiken via restaurant ‘De Horizon’. Momenteel zijn beide terrassen nog gesloten net als restaurant ‘De Horizon’. Ook de lift naar het terras in de vertrekhal is nog in aanbouw.

Rokersruimte
Buiten op het voorterrein van de luchthaven is er een rokersruimte. Houd rekening dat nadat je securitycheck bent gepasseerd, het niet meer mogelijk is om daarna te roken. Deze voorziening wordt nog afgebouwd. De rokersruimte wordt uiteindelijk gevestigd op het panoramaterras.

Mindervaliden toilet
Alle toiletten zijn duidelijk met bewegwijzering aangegeven. Op dit moment wordt er nog gebouwd aan het mindervaliden toilet in het Schengen wachtgebied. Vanzelfsprekend is er een tijdelijke oplossing geregeld. In het non-Schengengebied (vluchten naar het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Marokko, Schotland en Turkije) is ook een mindervaliden toilet aanwezig.