Kom naar de Burendag!

UPDATE! Deze inschrijving is vol! Op vrijdag 22 september a.s. organiseert Rotterdam The Hague Airport (RTHA) een Burendag voor omwonenden van de luchthaven. Wij nodigen je graag uit!

Op deze dag ontdek je van alles over RTHA en de luchtvaart. De Burendag wordt gehouden in de hangaar van het Fletcher-Wings Hotel, direct naast de terminal. 

Kom meer te weten over de luchthaven
Naast het RTHA duurzaamheids- en innovatie team zijn ook de brandweer, Transavia, TUI, de Luchtverkeersleiding, de Vliegclub Rotterdam, de DCMR Milieudienst Rijnmond en het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium aanwezig*. Ze laten zien wat hun werk inhoudt en beantwoorden vragen. Daarnaast zijn er verschillende horecapunten waar je, op uitnodiging van RTHA, lekker wat kunt eten en drinken. De Burendag wordt afgesloten met een blusdemo door onze brandweer.

Schrijf je nu in voor de Burendag op 22 september
De Burendag is opgedeeld in twee tijdsloten: van 15.30 uur tot 17.30 uur en van 18.30 uur tot 20.30 uur. Meld je aan voor deze dag en het gewenste tijdslot via het onderstaande formulier. De plaatsen zijn beperkt en vol = vol!

Let op! Dit evenement is voor volwassen buurtbewoners. Op 15 november a.s. organiseren we weer een Kinderburendag. Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten.

*onder voorbehoud

Aanmeldformulier tijdslot 15.30 uur tot 17.30 uur

Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar!

Aanmeldformulier tijdslot 18.30 uur tot 20.30

Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar!