Rondleidingen

Met veel enthousiasme geven wij regelmatig rondleidingen aan groepen geïnteresseerde bezoekers en leiden deze per bus rond op onze luchthaven. In verband met de huidige regelgeving met betrekking tot het coronavirus, kunnen aanvragen voor rondleidingen later dit jaar nog niet in behandeling worden genomen. Zodra er meer duidelijkheid over is, zullen we dit op deze pagina vermelden.

Businessclubs en luchtvaart-gerelateerde studenten uit onze regio, gemeenten uit de directe omgeving en omwonenden van de luchthaven geven wij regelmatig de gelegenheid om achter de schermen te kijken. Op uitnodiging laten de groepen zich informeren over verleden, heden en vooral ook over de toekomst van Rotterdam The Hague Airport.

Houd er rekening mee dat een ieder die deelneemt aan een rondleiding, een geldig ID kaart (géén rijbewijs) of paspoort bij zich moet dragen. Zonder dit document is deelname aan een rondleiding helaas niet mogelijk.

Ook organiseren wij speciaal voor de kinderen uit de buurt een Kinderburendag. Zij krijgen regelmatig gelegenheid om zich voor zo’n speciale ochtend in te schrijven. Actuele informatie hierover vind je hier. Voor bezitters van een Rotterdampas, onze Facebooklikers en Instagramvolgers hebben wij soms speciale rondleidingen. Volg hiervoor onze social media kanalen.

Naast bovengenoemde groepen kunnen wij nog slechts zeer beperkt gasten ontvangen in. Neem hiervoor contact op met ons op via onderstaand formulier.

Per groep kunnen er maximaal 20 personen deelnemen. 

Blijf op de hoogte!