Rondleidingen

In ons laagseizoen, van november t/m maart, geven wij op Rotterdam The Hague Airport rondleidingen aan omwonenden en geïnteresseerden. Tijdens deze rondleidingen krijgen bezoekers een uniek kijkje achter de schermen en laten we zien wat er verder allemaal op de luchthaven gebeurt, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Tijdens een bezoek aan onze luchthaven informeren wij de gasten door middel van een presentatie over het verleden, heden en vooral ook over de toekomst van Rotterdam The Hague Airport. Na de presentatie worden de bezoekers per bus rondgeleid over het platform van onze luchthaven.

Businessclubs en luchtvaart-gerelateerde studenten uit onze regio, gemeenten uit de directe omgeving en omwonenden van de luchthaven geven wij in het laagseizoen de gelegenheid om langs te komen. Omdat het op dit moment hoogseizoen is op Rotterdam The Hague Airport, hebben wij geen rondleidingen gepland staan en kunnen wij deze ook niet organiseren. Alvast bedankt voor uw begrip.

Blijf op de hoogte!