Rondleidingen

In ons laagseizoen (van november t/m maart), geven wij op Rotterdam The Hague Airport rondleidingen aan geïnteresseerden om te laten zien wat er achter de schermen allemaal gebeurt. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Businessclubs en luchtvaart-gerelateerde studenten uit onze regio, gemeenten uit de directe omgeving en omwonenden van de luchthaven geven wij in het laagseizoen de gelegenheid om achter de schermen te komen kijken. Door middel van een presentatie informeren wij de bezoekers over het verleden, heden en vooral ook over de toekomst van Rotterdam The Hague Airport. Na de presentatie worden de bezoekers per bus rondgeleid over het platform van onze luchthaven.

In maart 2023 organiseren we op de volgende data rondleidingen. Interesse om langs te komen? Schrijf je dan eenvoudig in via de onderstaande link(s).

Vrijdag 17 maart van 16:30 uur tot 18:30 uur: Rotterdam The Hague Airport

Vrijdag 31 maart van 16:30 uur tot 18:30 uur: Rotterdam The Hague Airport

Let op! Het is noodzakelijk om een geldig paspoort of een ID-kaart mee te nemen. Een rijbewijs is niet geldig. Zonder geldig legitimatiebewijs is deelname aan de rondleiding helaas niet mogelijk. De rondleiding is vanaf 16 jaar.  

Heb je nog vragen? Stuur gerust een e-mail naar communicatie@rtha.com   

Blijf op de hoogte!