Foto- en filmopnames

Het is mogelijk om op Rotterdam The Hague Airport foto- en filmopnames te maken. Er gelden speciale veiligheidsregels op het luchthaventerrein. In verband met het algehele operationele proces op Rotterdam The Hague Airport kunnen helaas niet alle verzoeken voor opnames worden gehonoreerd. Wij vragen hiervoor jouw begrip. Daarnaast geldt een aantal voorwaarden voor alle opnames op onze luchthaven. De opnames kunnen alleen plaatsvinden na goedkeuring van Rotterdam The Hague Airport (afdeling Commercie & Marketing). Foto- en filmopnames kunnen alleen plaatsvinden op afspraak én onder begeleiding van medewerkers van Rotterdam The Hague Airport.

Opnames bestemd voor nieuwsdoeleinden
Voor het maken van een eventuele afspraak of verdere verzoeken ten behoeve van nieuwsdoeleinden, vragen wij je een mail te sturen naar onderstaand e-mailadres. Wij nemen naar aanleiding van jouw aanvraag zo snel mogelijk contact op.

Email: communicatie@rtha.com

Opnames voor commerciële doeleinden
Wil jij opnames maken voor commerciële doeleinden of andere niet voor nieuwsdoeleinden bestemde opnames? Dan zitten er kosten aan verbonden. De afdeling Commercie & Marketing kan je verder informeren over deze kosten en de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op via onderstaand e-mailadres voor meer informatie.

Email: marketing@rtha.com

Blijf op de hoogte!