Antigeen-sneltesten op Rotterdam The Hague Airport
4 mei 2021

Voor bestemmingen waarvoor een antigeen-sneltest is vereist (vooralsnog enkel Italië), is als service aan u op Rotterdam The Hague Airport (RTHA) vanaf zaterdag 8 mei een testlocatie van Corporate Travel Clinic (CTC) geopend waar u op de dag van uw vlucht een antigeen-sneltest af kunt laten nemen. Binnen 30 minuten na afname ontvangt u de uitslag. U vindt de testlocatie na binnenkomst van de luchthaven aan de rechterkant. De testlocatie is 2.5 uur voordat de desbetreffende vlucht vertrekt geopend. Tevens is er de mogelijkheid om twee dagen voor uw vertrek op het hoofdkantoor van CTC een PCR-test af te nemen. De uitslag hiervan ontvangt u binnen 24 uur.

Kosten antigeen-sneltest
De kosten voor een antigeen-sneltest inclusief certificaat bedragen €59,50. Voor gezinnen (vanaf drie personen) geldt een korting van 10%. Daarnaast biedt CTC u ook de mogelijkheid een travelkit aan te schaffen. Deze bestaat uit een mondmasker, handendesinfectie, een paar handschoenen en een thermometer. De prijs hiervan bedraagt €19,95 exclusief BTW. Ook hier geldt voor gezinnen (vanaf drie personen) een korting van 10%.

Verschillende soorten testen
Afhankelijk van uw bestemming moet u een negatief COVID-19-testresultaat kunnen overhandigen voordat u mag vliegen. Sommige bestemmingen maken onderscheid tussen een PCR-test en een antigeen-sneltest. Controleer goed welke COVID-19-test en eventueel andere inreisvereisten nodig zijn voordat u aan boord van uw vlucht gaat. Per land kan dit heel erg verschillen. Vooralsnog is de antigeen-sneltest enkel mogelijk voor vluchten naar Italië.

Heeft u een PCR-test nodig?
Als het land van bestemming een PCR-test vereist kunt u eveneens bij de Corporate Travel Clinic terecht, maar niet op de locatie op RTHA. Voor een PCR-test kunt u twee dagen voor vertrek een afspraak maken op de hoofdlocatie van de Corporate Travel Clinic Erasmus MC. Binnen 24 uur ontvangt u de uitslag. De kosten van een PCR-test inclusief certificaat bedragen € 165,00. Voor gezinnen geldt een korting van 10%.

Openingstijden Corporate Travel Clinic Erasmus MC
Weekdagen:  8.30 – 16.00 uur
Weekenddagen: 9.00 – 11.00 uur
Feestdagen: 9.00 – 11.00 uur

Waar kunt u de Corporate Travel Clinic Erasmus MC vinden voor een PCR-test?|
Maasboulevard 148
3011 TX Rotterdam
010-8201120
world@travelclinic.com