RTHA65 opening vernieuwde vertrekhal

We hebben wat te vieren!

Op vrijdag 1 oktober bestaan we precies 65 jaar. En dat willen we zeker niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. In een bewogen jaar met in onze branche en daarbuiten veel onzekerheid, willen we het moment markeren dat we op 1 oktober 1956 als vliegveld in de polder tussen Rotterdam en Den Haag gestart zijn. Daarnaast gebruiken we sinds eind 2020 onze prachtige, vernieuwde en duurzame vertrekhal. Daar zijn wij trots op! En dat delen we graag met u als genodigde.

De officiële opening van onze vernieuwde vertrekhal tijdens ons jubileumjaar vieren we graag (fysiek) met u op vrijdag 1 oktober aanstaande van 16.00 uur tot 17:30 uur in restaurant Horizon. De inloop is vanaf 15.45 uur. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

Onze algemeen directeur Ron Louwerse ontvangt de volgende gasten: demissionair minister B. Visser (I&W), de burgemeesters A. Aboutaleb (Rotterdam), J.H.C. van Zanen (Den Haag) en president-directeur & CEO van Royal Schiphol Group D.A. Benschop. In een talkshowsetting onder leiding van journalist en Rotterdammer Sander de Kramer gaan onze speciale gasten in gesprek over de toekomst van de luchtvaart en Rotterdam The Hague Airport in het bijzonder. Er zullen foto en video opnamen gemaakt worden. We sluiten af met een hapje en drankje.

Coronamaatregelen
Kleinschalige evenementen zijn onder voorbehoud toegestaan. De Horizon en wij zullen ons strikt aan de coronamaatregelen van de overheid houden. We willen een veilig en verantwoord evenement organiseren. De basisregels die het RIVM voorschrijft, gelden tijdens deze feestelijke bijeenkomst.

Details over de actuele coronamaatregelen op 1 oktober geven we u na aanmelding en in de herinnering die we u vooraf mailen. We kunnen in restaurant Horizon (bereikbaar vanaf onze passagehal via landside) gebruik maken van de binnenruimte, maar ook van het panoramaterras met uitzicht op het platform. Er is hier genoeg ruimte en vooraf aanmelden is verplicht. Lees meer op de website van de Rijksoverheid.

Bent u al enthousiast? Meld u zich dan uiterlijk voor 22 september aan (vooraf aanmelden is verplicht in verband met de coronamaatregelen)! We kijken uit naar uw komst.

Meld u hier aan!