Rondleidingen

Met veel enthousiasme geven wij regelmatig rondleidingen aan groepen geïnteresseerde bezoekers en leiden deze per bus rond op onze luchthaven.

Businessclubs, luchtvaartgerelateerde studenten uit onze regio, verenigingen, gemeenten uit de directe omgeving en omwonenden van de luchthaven geven wij regelmatig de gelegenheid om achter de schermen te kijken. Op uitnodiging laten de groepen zich informeren over verleden, heden en vooral ook over de toekomst van Rotterdam The Hague Airport.

 

Voor bezitters van een Rotterdampas, onze Facebooklikers en Instagramvolgers hebben wij regelmatig speciale rondleidingen. Volg hiervoor onze social media kanalen.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat een ieder die deelneemt aan een rondleiding, een geldig ID kaart (géén rijbewijs)  of paspoort bij zich moet dragen. Zonder dit document is deelname aan een rondleiding helaas niet mogelijk.

Voor kinderen hebben we door het jaar heen leuke, informatieve programma’s, zoals rondleidingen voor Jeugdvakantiepaspoorthouders, Vakantiepaspoorthouders, bezitters van een Rotterdampas en onze Facebooklikers. Daarnaast organiseren wij speciaal voor de kinderen uit de buurt een Kinderburendag. Zij krijgen regelmatig gelegenheid om zich voor zo’n speciale rondleiding in te schrijven. Actuele informatie hierover vindt u hier.

 

Naast bovengenoemde groepen kunnen wij nog slechts zeer beperkt gasten ontvangen voor rondleidingen achter de schermen. Neemt u hiervoor contact op met ons op via onderstaand formulier.

N.B. in verband met de vele aanvragen zijn er pas weer mogelijkheden vanaf het tweede kwartaal van 2018.

Stel hier uw vraag

Velden met * zijn verplicht!