Rondleidingen

Let op: In verband met operationele drukte én de grootschalige verbouwing op onze luchthaven zijn de mogelijkheden voor rondleidingen komend jaar zeer beperkt. Rondleidingen zijn alleen mogelijk tussen medio oktober en medio april.

 

Met veel enthousiasme geven wij regelmatig rondleidingen aan groepen geïnteresseerde bezoekers en leiden deze per bus rond op onze luchthaven.

Businessclubs en luchtvaart-gerelateerde studenten uit onze regio, gemeenten uit de directe omgeving en omwonenden van de luchthaven geven wij regelmatig de gelegenheid om achter de schermen te kijken.

Op uitnodiging, laten de groepen zich informeren over verleden, heden en vooral ook over de toekomst van Rotterdam The Hague Airport.

 

Voor bezitters van een Rotterdampas, onze Facebooklikers en Instagramvolgers hebben wij soms speciale rondleidingen. Volg hiervoor onze social media kanalen.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat een ieder die deelneemt aan een rondleiding, een geldig ID kaart (géén rijbewijs) of paspoort bij zich moet dragen. Zonder dit document is deelname aan een rondleiding helaas niet mogelijk.

Ook organiseren wij speciaal voor de kinderen uit de buurt een Kinderburendag. Zij krijgen regelmatig gelegenheid om zich voor zo’n speciale ochtend in te schrijven. Actuele informatie hierover vindt u hier.

 

Naast bovengenoemde groepen kunnen wij nog slechts zeer beperkt gasten ontvangen in. Neemt u hiervoor contact op met ons op via onderstaand formulier.

Per groep kunnen er maximaal 20 personen deelnemen. 

Stel hier uw vraag

Velden met * zijn verplicht!