Rondleidingen

Met veel enthousiasme leiden wij sinds jaar en dag groepen geïnteresseerde bezoekers rond op onze luchthaven. Tijdelijk is het geven van deze rondleidingen helaas zeer beperkt mogelijk in verband de huidige platformrenovatie welke tot ca. april 2017 zal duren.

 

Uiteraard willen wij u toch de kans geven om een kijkje achter de schermen te nemen. Er zijn verschillende georganiseerde rondleidingen waar dit mogelijk is.

 

Omwonenden van de luchthaven geven wij op uitnodiging regelmatig de gelegenheid om achter de schermen te kijken en zich te laten informeren over verleden, heden en vooral ook over de toekomst van Rotterdam The Hague Airport.

 

Voor luchtvaartgerelateerde opleidingen uit onze regio is het ook mogelijk om een aanvraag te doen.
Echter voor het schooljaar 2016-2017 zijn wij volgeboekt.
Voor het daaropvolgende schooljaar zijn de mogelijkheden helaas nog niet inzichtelijk.

 

Voor kinderen hebben we door het jaar heen leuke, informatieve programma’s, zoals rondleidingen voor Jeugdvakantiepaspoorthouders, Vakantiepaspoorthouders, bezitters van een Rotterdampas en onze Facebooklikers. Daarnaast organiseren wij speciaal voor de kinderen uit de buurt een Kinderburendag. Zij krijgen regelmatig gelegenheid om zich voor zo’n speciale rondleiding in te schrijven. Actuele informatie hierover vindt u hier.

 

Naast bovengenoemde groepen kunnen wij nog slechts zeer beperkt gasten ontvangen voor rondleidingen achter de schermen. Neemt u hiervoor contact op met ons op via onderstaand formulier.

Stel hier uw vraag

Velden met * zijn verplicht!