Rondleidingen

Met veel enthousiasme leiden wij regelmatig groepen geïnteresseerde bezoekers rond per bus op onze luchthaven.

Businessclubs, luchtvaartgerelateerde studenten, verenigingen, gemeenten uit de directe omgeving en omwonenden van de luchthaven geven wij regelmatig de gelegenheid om achter de schermen te kijken. Op uitnodiging laten de groepen zich informeren over verleden, heden en vooral ook over de toekomst van Rotterdam The Hague Airport.

 

Voor bezitters van een Rotterdampas, onze Facebooklikers en Instagramvolgers hebben wij regelmatig speciale rondleidingen. Volg hiervoor onze social media kanalen.

Voor kinderen hebben we door het jaar heen leuke, informatieve programma’s, zoals rondleidingen voor Jeugdvakantiepaspoorthouders, Vakantiepaspoorthouders, bezitters van een Rotterdampas en onze Facebooklikers. Daarnaast organiseren wij speciaal voor de kinderen uit de buurt een Kinderburendag. Zij krijgen regelmatig gelegenheid om zich voor zo’n speciale rondleiding in te schrijven. Actuele informatie hierover vindt u hier.

 

Naast bovengenoemde groepen kunnen wij nog slechts zeer beperkt gasten ontvangen voor rondleidingen achter de schermen. Neemt u hiervoor contact op met ons op via onderstaand formulier.

N.B. in verband met het grote aantal aanvragen zijn er pas weer mogelijkheden vanaf medio februari 2018. Uw aanvraag kan wel al worden ingediend.

Stel hier uw vraag

Velden met * zijn verplicht!