Nieuws

22 oktober 2020

De coalitie Clean Skies for Tomorrow (CST) heeft woensdag de Europese Commissie gevraagd uiterlijk in 2025 een Europese bijmengverplichting in te stellen voor vliegtuigbrandstof. Rotterdam The Hague Airport, onderdeel van de Schiphol Group, steunt deze oproep. Volgens CST is een bijmengverplichting een krachtige prikkel om de productie van duurzame vliegtuigbrandstof op te schalen. CST heeft de wens dat de Europese Commissie de bijmengverplichting volgend jaar aankondigt en dat deze niet later dan 2025 van kracht is. Tot aan 2050 wil CST

19 oktober 2020

Rotterdam, 19 oktober 2020 We hebben leuk nieuws: vanaf 17 december vlieg je vanaf onze luchthaven naar Agadir en Marrakech in Marokko! Ontdek het kleurrijke, sfeervolle én drukke Marrakech of geniet van zon, zee en strand in de badplaats Agadir. Tickets met vertrek vanaf onze luchthaven zijn vanaf nu te boeken op de website van TUI fly.

16 oktober 2020

RTHA breidt de maatregelen tegen verspreiding van corona verder uit. Vanaf vandaag is het dragen van een niet-medisch mondkapje een dringend advies in de trappenhuizen, de kantoorgangen en in alle ruimtes die gezamenlijk gebruikt worden. Dit geldt voor zowel het luchthavengebouw als het Belair gebouw. Dit dringend advies geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Het dragen van niet-medische mondkapjes in de terminal was al verplicht vanaf 18 juni en voor het luchthavenpersoneel. Dit blijft gehandhaafd.  

Nieuwsarchief