Reserveer
jouw parkeerplaats

Reserveer een parkeerplaats met op- en afrijddatum binnen de periode 1 juli t/m 31 augustus 2023 en maak gebruik van de kortingscode RTHAZMR10. Zo profiteer je van 10 euro korting op een parkeerplaats. De kortingscode is geldig voor alle parkeerterreinen en boekingen met een parkeerduur van minimaal 8 dagen of langer. Onze valet parking service is uitgesloten van deze actie. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen en niet inwisselbaar voor contanten.

Bekijk parkeerplattegrond

Veelgestelde vragen

Je reservering aanpassen of annuleren kan je zelf.
In ‘Beheer mijn reservering‘ kun je jouw reservering zelf wijzigen of annuleren. Log in met je e-mailadres en reserveringsnummer. Hier wijzig je persoonsgegevens, naam en parkeertijden. Ook kun je je reservering annuleren. Dit kan tot 24 uur voor vertrek. Het annuleren van je reservering kost € 5,-.

 

Heb je de reservering afgerond en betaald? Dan ontvang je binnen een uur een bevestiging op het opgegeven emailadres. Houd hiervoor ook je ongewenste e-mail en je Spambox in de gaten. Heb je binnen een uur geen bevestiging ontvangen? Dan kun je er altijd zelf eentje hersturen. Ga hiervoor naar ‘beheer mijn reservering’ en kies voor ‘verstuur mijn bevestiging’.

Je reservering aanpassen of verlengen kan je zelf.
Dit doe je via de Beheer mijn reservering module. Log in met je e-mailadres en reserveringsnummer. Hier wijzig je persoonsgegevens, naam en parkeertijden. Ook kun je je reservering annuleren. Dit kan tot 24 uur voor vertrek. Het annuleren van je reservering kost € 5,-.

Als je tijdens jouw reis jouw reservering wilt verlengen: dan kan je jouw reservering niet online verlengen. Wij raden je aan om de huidige reservering te laten staan en bij terugkomst je parkeerkaartje bij de betaalautomaat (tegenover de terminal) in te steken en hier het extra bedrag af te rekenen.

Graag informeren wij je over het op- en afrijden van het parkeerterrein. Hoe rijd ik het parkeerterrein op?

Op- en afrijden met kentekenherkenning

Je hebt tijdens je parkeerreservering gekozen voor kentekenherkenning als gewenste methode voor de toegang tot het parkeerterrein. Wij adviseren je de onderstaande stappen goed door te nemen, voordat je naar de luchthaven komt.

Instructie voor het oprijden van het parkeerterrein:
– Je rijdt naar de slagboom bij de inrit van het parkeerterrein
– Bij de slagboom wordt je kenteken automatisch gescand.
– Je ontvangt je parkeerkaart en de slagboom opent zich.
– Wij vragen je om de ontvangen parkeerkaart goed te bewaren, deze heb je nodig wanneer je het parkeerterrein weer afrijdt.

Instructie voor het afrijden van het parkeerterrein:
– Bij de slagboom kun je je parkeerkaart insteken.
–  Neem de parkeerkaart terug en de slagboom opent zich automatisch.
– Je kunt het terrein afrijden.

Op- en afrijden met een QR-code
Alleen bij P5 kun je inrijden met een QR code. Scan je QR code via je telefoon of via een printversie, vervolgens gaat de slagboom open. Wanneer je P5 weer verlaat, scan je de QR code opnieuw. De slagboom opent zich.

Je kunt jouw parkeerplaats eenvoudig online reserveren. In ons online reserveringssysteem tonen wij de beschikbare parkeerterreinen met het bijbehorende parkeertarief. Deze tarieven kunnen per moment verschillen. Wanneer je jouw parkeerplaats niet online reserveert, betaal je bij terugkomst op de luchthaven het zogenaamde ‘oprij’ tarief. Dit bedrag kun je bij de beschikbare betaalautomaten op de luchthaven betalen. Een volledig overzicht van de actuele ‘oprij’ parkeertarieven per parkeerterrein vind je hier.

Bekijk alle veelgestelde vragen