Bereikbaarheid

Uw reis begint al met het vervoer naar de luchthaven. Rotterdam The Hague Airport is goed te bereiken met uw eigen vervoersmiddel en het openbaar vervoer. Parkeer uw auto op één van onze officiële parkeerterreinen of stap direct naast het luchthavengebouw uit met het openbaar vervoer. Kom je iemand ophalen of wegbrengen? Dan kunt u gebruik maken van onze Kiss & Ride vlakken voor het luchthavengebouw. Daarnaast kunt u gebruik maken van de officiële Rotterdam Airport Taxi. Ook zijn we goed bereikbaar met de motor, scooter of de fiets.

Openbaar Vervoer

Met metrolijn E reist u gemakkelijk en snel vanuit Rotterdam of Den Haag naar onze luchthaven. Voor de ochtendvluchten is de verbinding met het openbaar vervoer zelfs verbeterd, vanaf Rotterdam Centraal is de luchthaven is nu vanaf 05:48 uur bereikbaar. De luchthaven is met buslijn 37 ook rechtstreeks vanuit Delft bereikbaar. Buslijn 37 rijdt vanaf Den Haag Leyenburg via Delft Centraal Station rechtstreeks naar de luchthaven.

 

• Meer weten over de bereikbaarheid met het Openbaar Vervoer? Klik dan hier

• Klik hier voor de routeplanner

Rotterdam Airport Taxi

Naast het openbaar vervoer is de Rotterdam Airport Taxi ook een goede optie. De taxichauffeur zet u direct voor de terminal af. Zo staat u binnen 2 minuten bij de incheckbalie.

 

Klik hier voor meer informatie over de officiële Rotterdam Airport Taxi

Ophalen of wegbrengen

U laten wegbrengen of ophalen kan via onze Kiss and Ride (K&R) parkeerplaats. Hier stapt u rustig in of uit. De K&R ligt op 1 minuut lopen, dus u bent zo in de terminal of bij de auto.

 

Meer weten over waar u uw auto mag parkeren als u iemand komt ophalen of wegbrengen? Klik dan hier. 

Kies in de zomer van 2020 voor Valet Parking!

Wilt u met uw eigen auto komen, maar liever niet nadenken over een parkeerplaats? Dan is onze officiële luchthaven Valet Parking Service de beste keuze. U rijdt zelf naar de luchthaven, parkeert uw auto voor de terminal en geeft uw sleutels aan onze gastheer. Uw auto wordt vervolgens voor u weggezet en staat bij terugkomst weer voor u klaar! U hoeft alleen nog zelf in te checken.

 

Let op! Deze service wordt vanaf april 2020 weer aangeboden! Vanaf volgend jaar is het mogelijk om deze service te reserveren.

 

Wilt u meer weten over de Valet Parking service? Klik dan hier. 

Met de motor, scooter of fiets

Rotterdam The Hague Airport is ook met de fiets, motor of scooter goed bereikbaar. Vanuit verschillende richtingen kunt u de luchthaven op deze manier goed bereiken.

 

Meer weten over de bereikbaarheid met de fiets, motor of scooter? Klik dan hier.

Kom op tijd

Tot slot adviseren we alle reizigers: kom op tijd naar de luchthaven voor een ontspannen start van uw reis. Wij wensen u alvast een mooie zomer en een hele goed vlucht! De incheck- en drop-off balies zijn geopend vanaf 2 uur voor het vertrek van uw vlucht.

 

Meer tips voor uw vertrek? Bekijk alle tips hier!