Vergaderen op de luchthaven

Worldhotel Wings

Het Worldhotel Wings is direct gelegen naar onze terminal. Het hotel beschikt over maar liefst 38 zalen en boardrooms variërend in grootte. Privékantoren zijn voor 1 op 1 meetings beschikbaar. Overweegt u een evenement, dan is de multifunctionele evenementenhal van 900 m² hiervoor perfect geschikt. Hier kunnen tot 750 gasten ontvangen worden. Het uitzicht vanuit ons Auditorium met 152 bioscoopstoelen op deze evenementenhal is grandioos. Voor speciale gelegenheden biedt het hotel een Brainstorm room, een Feng Shui ge-stylde Asian boardroom en een Kick-off room. Ook bieden zij video conferencing.

 

Voor meer informatie of het reserveren van een ruimte kunt u contact opnemen via 010 – 799 90 99 of meetings@worldhotelwings.com

Rotterdam Airport hotel

 

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is uitstekend geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten zoals uw vergadering, congres of evenement. Het hotel is onlangs compleet gerenoveerd. Heeft u een ruimte nodig voor een kort overleg? Zoekt u een comfortabele flexwerkplek? Het Rotterdam Airport hotel zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. De vergaderarrangementen kunt u geheel naar uw wens inzetten voor iedere soort vergadering. Bijeenkomsten kunnen gefaciliteerd worden van van 2 tot 1000 personen, het hotel staat garant voor gastvrije bediening en hoogwaardige catering.

 

Voor meer informatie of het reserveren van een ruimte kunt u contact opnemen via welkom@bestwesternrotterdam.nl of 010 – 462 55 66.

Brasserie Waalhaven

De zalen van Brasserie Waalhaven zijn ideaal voor het houden van vergaderingen, clubavonden en recepties en partijen maar ook voor private dining. De unieke ligging en de bijzondere sfeer die erbij hoort, vormen een prima uitgangspunt voor bijvoorbeeld thema-bijeenkomsten.

 

Op de begane grond zijn twee kleinere ruimtes ingericht, ideaal voor 12 tot 14 gasten. Alle moderne faciliteiten, zoals afgeschermde wifi, videopresentatie en conference call zijn beschikbaar. Het interieur van de ruimtes leent zich ook prima voor een besloten lunch of diner.

 

De etage van Brasserie Waalhaven heeft twee zalen die desgewenst samengevoegd kunnen worden. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om bijeenkomsten te organiseren voor groepen van 20 tot 250 gasten. Mede dankzij de uitloop naar het ruime rooftop terrace met uitzicht over de startbaan van het vliegveld, is deze locatie heel bijzonder. Overigens is een partij met 500 gasten geen probleem. Dan wordt ook het terras ingericht.

 

De verschillende ruimten kunnen in dagdelen worden gereserveerd.

 

Voor meer informatie of het reserveren van een ruimte kunt u contact opnemen via info@brasseriewaalhaven.nl of 010-72 00 660