Doe jij mee aan het rondetafelgesprek?

Rotterdam The Hague Airport is op zoek naar passagiers die via onze luchthaven hebben gereisd met geboekte assistentie. Ben jij of ken jij een reiziger die van deze service gebruik heeft gemaakt? Dan komen we graag in contact!

RTHA doet onderzoek naar hoe de serviceassistentie wordt ervaren en hoe deze verbeterd kan worden voor de Person with Reduced Mobility (PRM). Op dinsdag 29 november a.s. organiseren we daarom een online rondetafelgesprek van 19:30 – 21:30 uur.

Het doel van dit gesprek is de verbeterpunten in het proces achterhalen. Verder willen we achterhalen hoe we een onderscheidende beleving kunnen realiseren en hoe we jou een oprecht ‘’welkom gevoel’’ kunnen geven. Wil jij ons helpen met het verbeteren van de assistentie service op onze luchthaven? Meld je dan aan voor het online rondetafelgesprek via dit formulier. Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om overeenkomstig ons privacy statement. We bewaren jouw gegevens niet langer dan nodig is voor jouw deelname aan het rondtafelgesprek en voor het onderzoek naar de beleving en verbetering van de PRM service.

Let op: het rondetafelgesprek vindt digitaal plaats. Het rondetafelgesprek wordt opgenomen om de gesprekken na afloop terug te luisteren. Het beeldmateriaal (foto’s, beeld- en geluidsfragmenten) wordt gebruik voor interne doeleinden van Rotterdam The Hague Airport. 

Er zijn nog 12 plaatsen beschikbaar!