Vergaderen op de luchthaven

Rotterdam The Hague Airport stelt verschillende vergaderruimtes beschikbaar voor vergaderingen, presentaties of cursussen. Voor meer informatie of het reserveren van een ruimte kun je contact opnemen via 010-446 34 11 of Patricia.van.den.Bogerd@rtha.com.

Vergaderruimte ‘Gate 72’
In het luchthavengebouw van Rotterdam The Hague Airport is een multifunctionele ruimte ingericht voor bijeenkomsten van 2 tot 30 gasten. De ruimte bevindt zich op de 2e etage en is bereikbaar via trap of lift. Tevens staat er een volautomatische koffiemachine. De vergaderruimte is van alle gemakken voorzien: comfortabel vergadermeubilair, WIFI, een spreekgestoelte, garderobe, geïntegreerde AV-materialen en een eigen buiten terras!

Vergaderruimte ‘Bell Air’
In het gebouw direct naast het luchthavengebouw van Rotterdam The Hague Airport is een multifunctionele ruimte ingericht voor bijeenkomsten van 2 tot 30 gasten. De ruimte bevindt zich op de 2e etage en is bereikbaar via trap of lift. Naast deze ruimte bevindt zich een pantry.  Deze ruimte beschikt over een koffiemachine en je kunt tegen een vergoeding een consumptie verkrijgen. Er is geen WIFI aanwezig in deze ruimte.

Wings Hotel

Het Wings Hotel is direct gelegen naast onze terminal. Het hotel beschikt over maar liefst 38 zalen en boardrooms variërend in grootte. Privékantoren zijn voor 1 op 1 meetings beschikbaar. Overweeg je een evenement, dan is de multifunctionele evenementenhal van 900 m² hiervoor perfect geschikt. Hier kunnen tot 750 gasten ontvangen worden. Het uitzicht vanuit het Auditorium met 152 bioscoopstoelen op deze evenementenhal is grandioos. Voor speciale gelegenheden biedt het hotel een Brainstorm room, een Feng Shui ge-stylde Asian boardroom en een Kick-off room. Ook bieden zij video conferencing.

Voor meer informatie of het reserveren van een ruimte kun je contact opnemen via 010 – 799 90 99 of meetings@wingshotel.nl.

Rotterdam Airport hotel

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is uitstekend geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten zoals een vergadering, congres of evenement. Het hotel is onlangs compleet gerenoveerd. Heb je een ruimte nodig voor een kort overleg? Zoek je een comfortabele flexwerkplek? Het Rotterdam Airport hotel zorgt ervoor dat jij je thuis voelt. De vergaderarrangementen kun je geheel naar jouw wens inzetten voor iedere soort vergadering. Bijeenkomsten kunnen gefaciliteerd worden van van 2 tot 1000 personen, het hotel staat garant voor gastvrije bediening en hoogwaardige catering.

Voor meer informatie of het reserveren van een ruimte kun je contact opnemen via 010 – 462 55 66 of welkom@bestwesternrotterdam.nl.

Spazio Spaces

De zalen van Spazio zijn ideaal voor het houden van vergaderingen, clubavonden en recepties en partijen maar ook voor private dining. De unieke ligging en de bijzondere sfeer die erbij hoort, vormen een prima uitgangspunt voor bijvoorbeeld thema-bijeenkomsten.

Bij Spazio zijn er twee boardrooms, genaamd Mulberry en Taylor. In deze boardsrooms zijn voor maximaal 16 personen beschikbaar. Alle moderne faciliteiten, zoals afgeschermde wifi en videopresentatie beschikbaar. Het interieur van de ruimtes leent zich ook prima voor een besloten lunch of diner.

Op de eerste etage van Spazio is er een zaal. Deze zaal is geheel of gedeeltelijk te huren. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om bijeenkomsten te organiseren voor groepen tot 500 personen staand en 300 zittend. Mede dankzij de uitloop naar het ruime rooftop terrace met uitzicht over de startbaan van het vliegveld, is deze locatie heel bijzonder.

De verschillende ruimten kunnen in dagdelen worden gereserveerd.