Vergaderen op de luchthaven

Rotterdam The Hague Airport stelt verschillende vergaderruimtes beschikbaar voor vergaderingen, presentaties of cursussen. Voor meer informatie of het reserveren van een ruimte kun je contact opnemen via 010-446 34 11 of Patricia.van.den.Bogerd@rtha.com.

Vergaderruimte ‘Gate 72’
In het luchthavengebouw van Rotterdam The Hague Airport is een multifunctionele ruimte ingericht voor bijeenkomsten van 2 tot 30 gasten. De ruimte bevindt zich op de 2e etage en is bereikbaar via trap of lift. Tevens staat er een volautomatische koffiemachine. De vergaderruimte is van alle gemakken voorzien: comfortabel vergadermeubilair, WIFI, een spreekgestoelte, garderobe, geïntegreerde AV-materialen en een eigen buiten terras!

Vergaderruimte ‘Bell Air’
In het gebouw direct naast het luchthavengebouw van Rotterdam The Hague Airport is een multifunctionele ruimte ingericht voor bijeenkomsten van 2 tot 30 gasten. De ruimte bevindt zich op de 2e etage en is bereikbaar via trap of lift. Naast deze ruimte bevindt zich een pantry.  Deze ruimte beschikt over een koffiemachine en je kunt tegen een vergoeding een consumptie verkrijgen. Naast deze faciliteiten beschikt ook deze ruimte over WIFI.