Voorzieningen

In onze vernieuwde vertrekhal vind je verschillende voorzieningen.

Eten en drinken
Wanneer je in onze vernieuwde vertrekhal bent, is het natuurlijk mogelijk eten en drinken te nuttigen. Het assortiment bestaat uit onder andere verschillende broodjes. Vanaf januari openen we een tijdelijke versmarkt, hier worden producten aangeboden zoals je dat van ons gewend bent. De uiteindelijke realisatie van de horeca wordt naar verwachting in het derde kwartaal van 2021 door HMSHOST opgeleverd.

Winkel
In de Airportshop vind je een uitgebreid assortiment aan parfum, cosmetica, boeken en souvenirs. Lees in het blokje ‘In aanbouw’ waar je de Airportshop vindt in de nieuwe vertrekhal.

Oplaadpunten
Op verschillende locaties in de nieuwe hal bevinden zich stroompunten en ‘usb’ poorten waar je voor vertrek je apparaten kunt opladen. Deze vind je onder andere bij het wachtmeubilair bij de gates.

Magnetron
Er is een magnetron aanwezig waarin babyvoeding opgewarmd kan worden. Deze is te vinden in de babykamer bij de toiletten.

Pinautomaat
Out of cash? Geen probleem! Vlak voor vertrek kan je altijd nog even contant geld pinnen.

Toiletten
In de vertrekhal bevinden zich meerdere toiletten. Alle toiletten zijn duidelijk met bewegwijzering aangegeven. In de passagehal, voor de securitycheck, is er een mindervaliden toilet dat voor iedereen toegankelijk is. Lees in het blokje ‘In aanbouw’ meer over de mindervaliden toiletten.

Op deze plattegrond kun je gemakkelijk vinden waar alle voorzieningen in onze vernieuwde vertrekhal zich bevinden.