Wat gebeurt er met jouw feedback?

Vragen als ‘Wat vind je van onze website?’ ‘Hoe beoordeel je onze dienstverlening?’ en ‘Waardeer ons nu’ krijg je regelmatig in een e-mail of tijdens een live onderzoek. Maar waarom vragen we dit? Omdat het waardevol en belangrijk is! Er is niemand die ons beter kan vertellen hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren dan onze passagiers. Jij dus!

Deze onderzoeken gebruiken we om zo’n goed mogelijk beeld te krijgen van wat de pijn- en pluspunten zijn van onze dienstverlening op de luchthaven en online. We willen onze dienstverlening constant aan laten sluiten op de wensen van jou als passagier. Daarom is jouw mening belangrijk en zijn we erg blij als jij ons helpt om de dienstverlening van Rotterdam The Hague Airport (RTHA) te verbeteren. Maar wat doen we nu eigenlijk met de meningen en ervaringen van onze passagiers?

Dit doen we met jouw feedback

We gebruiken de mening van jou als passagier om te onderzoeken welke stappen we moeten zetten om voor jou de ultieme passagiersbeleving te kunnen realiseren. Zo krijgen we bijvoorbeeld inzicht in waarom jij ons aanraadt aan familie en vrienden of wat jou weerhoudt om nog eens vanaf RTHA te vertrekken. Zijn we bijvoorbeeld wel zo gastvrij, snel en efficiënt als dat we zeggen? Van beide uiterste leren we en kunnen we daar onze producten, omgeving of het gedrag van onze medewerkers op afstellen.

Wat hebben we al verbeterd?

  • De oude vertrekhal ging op de schop en maakte plaats voor een nieuwe
    We hebben afscheid genomen van de te kleine en onoverzichtelijke vertrekhal en hebben in 2021 een geheel vernieuwde, innovatieve en duurzame vertrekhal in gebruik genomen. De aantrekkelijke en comfortabele hal biedt meer ruimte én het heeft de juiste uitstraling. En dat is heel belangrijk, want wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt! We ontvangen je met de glimlach die je van ons gewend bent. Lees hier meer.
  • We trainen onze medewerkers op gastvrijheid
    9+ SMILE momenten daar gaan wij voor! Onze passagiers willen wij een warm welkom geven. Uit de feedback is gebleken dat passagiers zeker bij onzekerheid en spanning het waarderen als de medewerker kiest voor (een) persoonlijke, gastvrije en bevlogen aanpak. RTHA blijft zich constant innoveren op het gebied van gastvrijheid. Alle medewerkers die aan board zijn maken dit samen iedere dag waar. RTHA heeft het Certified Smile programma samen met de Hotelschool The Hague opgezet om ieder jaar alle medewerkers te inspireren, motiveren en de bevlogenheid te laten circuleren.
  • Nieuw Centraal Securityfilter (CSF)
    Met ingang van januari 2020 nam RTHA het nieuwe Centraal Securityfilter (CSF) in gebruik. Met de opening van het nieuwe securityfilter werd ook gloednieuw scanapparatuur in gebruik genomen. Zo zijn er vier nieuwe securitylanes beschikbaar met de laatste nieuwe technologie, waarbij je telefoon bijvoorbeeld in je jaszak mag blijven zitten. Ook een laptop of vloeistoffen hoeven niet meer apart in een bak te worden gelegd. Dit zorgt voor een vlotter proces bij de securitycheck, zodat passagiers snel bij de gate kunnen zijn. Lees hier meer.

Wil je ook meehelpen met verbeteren?

Wil jij RTHA helpen om de dienstverlening verder te verbeteren en eenvoudiger te maken? Meld je dan aan voor ons klantpanel. Wanneer er een onderzoek of passagiers arena plaatsvindt zal er contact worden opgenomen.