Onderzoek: Wat wilt u van ons weten?

Feitjes over de luchtvaartwereld, nieuwe bestemmingen, ontwikkelingen op het gebied van innovatie en duurzaamheid… Wat wilt u graag van ons weten? We willen onze buren van informatie voorzien die hen interesseert. U kunt uw tips en ideeën delen door het invullen van de enquêteHet invullen van de enquête duurt maximaal 10 minuten en kan volledig anoniem. Wij vragen niet naar persoonsgegevens. Mocht u toch persoonsgegevens invullen in de open velden, dan geeft u ons daarmee toestemming om deze gegevens te gebruiken voor ons onderzoek naar de omgeving. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens, zoals nader toegelicht in de RTHA Privacy Statement.

Wat willen we weten?
Wij willen uw mening over de kwaliteit van onder andere het nieuws voor buren op onze website, in burenadvertenties en in onze burennieuwsbrief. Verder willen we weten wat voor onderwerpen u interessant vindt. Denk bijvoorbeeld aan de mensen achter Rotterdam The Hague Airport, vacatures, updates over COVID-19 of de verbouwingen op de luchthaven. Ook zijn we benieuwd waar u de huidige informatie vandaan haalt en of u nog bepaalde dingen mist.

Wat doen we met de resultaten?
Onze communicatie stagiaire Roos verwerkt uw antwoorden en tips. Aan de hand van de resultaten willen we onze communicatie verbeteren en deze laten aansluiten of uw behoeftes.

Heeft u behoefte aan een persoonlijk interview? Of heeft u verder nog vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar communicatie@rtha.com.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

NAAR DE ENQUÊTE