Workshop Performance Management

Zoek jij meer ‘boost’ in je huidige functie? Een andere (en positieve) energie bij het bespreken met je leidinggevende van je jaarlijkse afspraken en ontwikkeling van je talenten. Dat kan! Want we starten vanaf 1 september met Performance Management. Hierin kijk je naar de dingen waar je goed in bent en wat je als team gaat bereiken. Met deze afspraken hou je plezier in je werk en zie je duidelijk wat jouw bijdrage aan de ontwikkeling van onze luchthaven doet. Je functie verandert niet, wel de dynamiek van het bespreken ervan met je leidinggevende.

Dit is kort hoe het nieuwe Performance Management werkt en wat het je oplevert.

Vanaf 1 september as. starten wij met het nieuwe Performance Management. De afgelopen periode heeft HR in samenwerking met leidinggevenden het Performance Management ingericht. In een workshop van 1,5 uur informeren wij jou over de opzet, het proces en de belangrijkste spelregels.

De workshop vindt plaats in GATE 72.

Per workshop hebben wij maximaal 10 plekken. Tijdens de workshop houden wij ons strikt aan de RIVM richtlijnen.

Rekening houdend met roosters, hebben wij de hele maand september workshops ingepland. Aangezien het lastig is om een tijdstip te bepalen waarop de collega’s in de operatie de workshop kunnen bijwonen, zullen wij apart met hen bekijken welke dag/tijd goed uitkomt. Mocht een van onderstaande dagen/tijden wel uitkomen, meld je dan aan!

Vol is vol, dus wees er snel bij!

Aanmeldformulier