Activiteiten

Rotterdam The Hague Airport organiseert gedurende het hele jaar diverse evenementen op de luchthaven, zoals Buren Informatieavonden en rondleidingen. Daarnaast zijn wij ook aanwezig op een aantal evenementen in de buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van deze evenementen.

Wij gaan graag het gesprek met je aan! 
Vele buren hebben in de loop der jaren een hechte band gekregen met Rotterdam The Hague Airport. Door met elkaar in gesprek te gaan, creëren we wederzijds begrip en een vertrouwensband. Dit willen wij graag behouden en zo samen met jou de toekomst in te gaan.

Ben je geïnteresseerd om samen met ons van gedachten te wisselen? Heb je vragen? Dan ben je van harte welkom op één van de buren gespreksavonden.

Houd voor de buren gespreksavonden deze pagina in de gaten. Meer informatie over komende informatie- en discussieavonden zal hier worden gedeeld.

Je kunt je vraag uiteraard ook mailen naar buren@rtha.com.

Rondleidingen
Met veel enthousiasme geven wij regelmatig rondleidingen aan groepen geïnteresseerde bezoekers en leiden deze per bus rond op onze luchthaven.

Op dit moment kunnen aanvragen voor rondleidingen nog niet in behandeling worden genomen. Zodra er meer duidelijkheid over is, zullen we dit op deze pagina vermelden.

Kinderburendag
We organiseren twee keer per jaar een Kinderburendag. Wanneer er duidelijkheid is over een nieuwe editie, dan communiceren wij dat via de nieuwsbrief voor onze buren en op Facebook. De laatste editie vond plaats op 18 mei 2022. In onderstaande video geven we een sfeerimpressie van de laatste Kinderburendag.

Blijf op de hoogte!