Reserveer jouw parkeerplaats

Kies voor comfort en reserveer een parkeerplaats op één van de officiële parkeerterreinen van Rotterdam The Hague Airport.

Beheer jouw boeking

Veelgestelde vragen

Je kunt gerust iets eerder inrijden of langer parkeren in het geval je vlucht bijvoorbeeld is vertraagd of je terugkeerdatum is gewijzigd. Houd er wel rekening mee dat dit van invloed kan zijn op het parkeertarief en dat je bij terugkomst moet bijbetalen.

Je reservering aanpassen kan je zelf.
In ‘Beheer mijn reservering‘ kun je jouw reservering zelf wijzigen. Log in met je e-mailadres en reserveringsnummer. Hier wijzig je persoonsgegevens, kenteken en parkeertijden.

Heb je een annuleringsverzekering bijgeboekt?
Dan kan je zelf je reservering annuleren. Klik op de rode button ‘annuleren’ in je reserveringsbevestiging. Reservering met annuleringsverzekering kunnen tot de aanvangstijd geannuleerd worden. Het geld wordt binnen een paar werkdagen teruggestort op je rekening.

Heb je na 13 februari 2024 gereserveerd en geen annuleringsverzekering bijgeboekt?
Helaas doen wij geen terugbetaling van je parkeerkosten. Je moet vooraf een annuleringverzekering bijboeken. Dit doe je tijdens het maken van een reservering. Zonder deze verzekering doen wij geen terugbetalingen van parkeerkosten.

Heb je voor 13 februari 2024 een annuleringsverzekering?
Neem contact op via het contactformulier. Wij annuleren je reservering tot 24 uur voor vertrek. Het annuleren van je reservering kost € 5,-.

Heb je de reservering afgerond en betaald? Dan ontvang je binnen een uur een bevestiging op het opgegeven emailadres. Houd hiervoor ook je ongewenste e-mail en je Spambox in de gaten. Heb je binnen een uur geen bevestiging ontvangen? Dan kun je er altijd zelf eentje hersturen. Ga hiervoor naar ‘beheer mijn reservering’ en kies voor ‘verstuur mijn bevestiging’.

Je reservering aanpassen of verlengen kan je zelf.
Dit doe je via de Beheer mijn reservering module. Log in met je e-mailadres en reserveringsnummer. Hier wijzig je persoonsgegevens, naam en parkeertijden. Ook kun je je reservering annuleren. Dit kan tot 24 uur voor vertrek. Het annuleren van je reservering kost € 5,-.

Als je tijdens jouw reis jouw reservering wilt verlengen: dan kan je jouw reservering niet online verlengen. Wij raden je aan om de huidige reservering te laten staan en bij terugkomst je parkeerkaartje bij de betaalautomaat (tegenover de terminal) in te steken en hier het extra bedrag af te rekenen.

Bekijk alle veelgestelde vragen