Evenementen

We komen graag met je in contact en staan altijd open voor een gesprek. Daarom organiseren we het gehele jaar diverse evenementen en zijn wij ook aanwezig op een aantal evenementen in de buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van deze activiteiten.

Burendag

Elk jaar in september, ter gelegenheid van de nationale Burendag, organiseert RTHA een speciale Burendag. De inhoud van deze dag kan variëren van jaar tot jaar, maar omvat meestal educatieve programma’s over de luchtvaart en biedt gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers van de luchthaven en hun partners.

Het is tevens een gelegenheid om inzicht te krijgen in de werking van de luchthaven. De volgende Burendag staat gepland op woensdagavond 25 september 2024.

Kinderburendag

In 2024 staan de Kinderburendagen gepland op woensdagmiddag 27 maart en woensdagmiddag 25 september 2024. Tijdens dit evenement leren de buurtkinderen, samen met hun ouders/verzorgers, meer over onze luchthaven en de luchtvaart. De veelzijdigheid aan beroepen en belangrijke thema’s zoals duurzaamheid en innovatie worden hier op een leuke manier onder de aandacht gebracht.

Houd voor de inschrijving onze burennieuwsbrief en Facebook in de gaten. Ook plaatsen wij regelmatig een nieuwsbrief-advertentie in print huis-aan-huisbladen zoals de Havenloods, de Heraut, Hart van Holland editie Zuidplas, Groot Vlaardingen en het Nieuwe Stadsblad.

Vragen of opmerkingen?
Neem dan contact met ons op via [email protected].

Impressie van onze (Kinder)Burendagen