Services en informatie

Wanneer je vanaf onze luchthaven vertrekt kun je gebruik maken van verschillende services. Zo beschikken we onder andere over een premium lounge en een online service voor gevonden voorwerpen. Ook vind je op deze pagina meer informatie over waar je kunt roken en wat je kunt doen als je iets bent verloren op de luchthaven. Daarnaast bevindt er zich in het luchthavengebouw een informatiebalie, waar je terecht kunt als je vragen hebt.

Informatiebalie

De informatiebalie bevindt zich in de centrale hal van onze luchthaven. Onze informatiemedewerkers helpen jou graag met jouw vragen over de voorzieningen op de luchthaven en jouw vliegreis.

Openingstijden:
Dagelijks geopend vanaf 08.00 uur tot het afhandelen van de laatste vlucht.

Premium lounge

In samenwerking met Prima Vista – onderdeel van Aviapartner – bieden we een premium lounge aan. In deze lounge kun je genieten van extra comfort en rust. Zo zijn er comfortabele werkplekken en is er in de premium lounge ook een horecavoorziening aanwezig. De lounge heeft een capaciteit van 150 m2 en kan 20 gasten tegelijk verwelkomen.

Openingstijden
De lounge is dagelijks geopend van 5:30 uur – 19.00 uur. Indien de laatste vlucht eerder vertrekt dan 19.00 uur, dan sluit de lounge ook eerder.

Hoe kun je reserveren?
Reserveren is helaas niet mogelijk. Wel kun je op voorhand een e-mail sturen naar [email protected] voor meer informatie. Op de luchthaven is het mogelijk om ter plekke te kijken of er plaats is. Betalen doe je aan de deur. Het personeel van Aviapartner staat klaar om jou te ontvangen.

Waar vind je de premium lounge?
De lounge bevindt zich op de eerste etage in de vertrekhal. De lounge is zowel bereikbaar via de lift in de vertrekhal als via de trap naar de Starbucks (na de securitycheck). Verder beschikken we over bewegwijzering, die je naar de premium lounge verwijst. Ook zijn er altijd medewerkers aanwezig die jouw vragen kunnen beantwoorden, mocht je de lounge niet gelijk kunnen vinden.

Wat kost toegang tot de premium lounge?
De kosten voor toegang tot de premium lounge bedraagt €27,- voor een volwassene. Hapjes en drankjes zijn bij deze prijs inbegrepen en kun je onbeperkt nuttigen. Indien je met British Airways reist, heb je gratis toegang als je Business, Silver of Gold passagier bent.

Roken

Roken in het luchthavengebouw en op het platform is ten strengste verboden. Op de luchthaven mag je uitsluitend op de daartoe aangewezen locaties roken.

Voor de securitycheck
Op het voorterrein hanteren wij een rookvrije zone. Het is alleen toegestaan om buiten deze zones te roken bij de geplaatste asbakken.

Na de securitycheck 
In de vertrekhal zijn geen rookruimtes beschikbaar. Wel is roken op het panoramaterras toegestaan.

Gevonden voorwerpen

Ben je iets verloren?
Iets laten liggen op de luchthaven of in het vliegtuig? Zoek eenvoudig jouw verloren voorwerp via iLost. Meer informatie. Wanneer je een eigendom hebt verloren of een voorwerp hebt gevonden, dan kun je terecht bij de informatiebalie in de centrale hal van de luchthaven. Dit kan zeven dagen per week tussen 09.00 – 22.00 uur.

Omliggende hotels

Wings Hotel
Hotel Wings-Rotterdam is een modern en comfortabel hotel, gelegen naast Rotterdam The Hague Airport. Het biedt een gastvrije sfeer, uitstekende faciliteiten en een gunstige locatie voor zowel zakenreizigers als toeristen.

Contact: Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam – Fletcher Hotels (hotelwingsrotterdam.nl)

Rotterdam Airport Hotel
Het Rotterdam Airport Hotel ligt naast onze luchthaven en beschikt onder andere over vergaderzalen en een eigen restaurant inclusief terras. Het centrum van Rotterdam is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Contact: Amrâth Airport Hotel Rotterdam | Officiële Website (amrathairporthotelrotterdam.nl)

Ibis Hotel
Het Ibis hotel ligt tegenover de terminal van Rotterdam The Hague Airport. Zij hebben een eigen parkeerplaats (tegen betaling) en het centrum van Rotterdam is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Contact: Hotel in Rotterdam – ibis Rotterdam City Centre- ALL – ALL (accor.com)