Advies: Gewoon op tijd naar het vliegveld komen

31 augustus 2021

In deze zomerperiode is het druk op de luchthaven. Dagelijks verwerken wij duizenden vertrekkende en aankomende passagiers van en naar het vliegtuig.

Goed om te weten als je binnenkort vanaf onze luchthaven vertrekt: de incheckbalies gaan twee uur voor vertrek van jouw vlucht open. Dit betekent dat je vanaf dat moment onze terminal binnen kan komen. Mocht je eerder zijn, dan vragen wij je om buiten te wachten. Onze service medewerkers staan klaar om jou te ontvangen en om er voor te zorgen dat je op het juiste tijdstip op de juiste plek bent.

Kom je eerder? Dan loopt je de kans dat je langer moet wachten op ons voorterrein om de terminal in te kunnen lopen. Dit heeft te maken met de coronamaatregelen waardoor we een beperkt aantal passagiers tegelijk kunnen toelaten. Kom dus gewoon twee uur voor de vluchttijd naar RTHA.

Het is mogelijk om op ons voorterrein droog te staan onder onze overdekte tenten. Zo krijg je bescherming tegen zon en regen. Onze servicemedewerkers wijzen je naar de juiste wachtrij. Ook is het mogelijk om te wachten in ons restaurant De Horizon op de eerste verdieping.