Feyenoordspelers warm ontvangen op Rotterdam The Hague Airport

6 mei 2022

Met het voorrijden van het vliegtuig door onze Havendienst en een watersaluut van onze luchthavenbrandweer ontvingen we vanmiddag het vliegtuig van de spelersgroep van Feyenoord. De ploeg kwam terug uit Marseille na een succesvolle halve finale in de Conference League.

De vlucht uit Marseille had veertig minuten vertraging. Na een vlucht van anderhalf uur landde het vliegtuig van Enter Air op Rotterdamse bodem. Hier wachtten twee crashtenders van de brandweer het toestel op. Daarnaast hadden supporters en media zich verzameld op het panoramaterras van de luchthaven om een glimp van de spelers en staf op te vangen.

De spelersgroep komt aan op Rotterdam The Hague Airport (eigen foto)


Feyenoordfans
Naar schatting zo’n 5.000 enthousiaste Feyenoordfans waren afgereisd naar Marseille om hun club toe te juichen. Donderdagavond speelden de Rotterdammers de return in de halve finale van de Conference League tegen Olympique Marseille. Feyenoord won en staat nu in de finale van de Conference League. Hiermee staat de Rotterdam ploeg sinds twintig jaar weer in een Europese finale.

Rotterdam The Hague Airport is official airport van Feyenoord. Bekijk onze beelden van de aankomst op vrijdagmiddag 6 mei.