Het zomerseizoen is begonnen op Rotterdam The Hague Airport

4 april 2024
Terug

Het zomerseizoen is van start gegaan op Rotterdam The Hague Airport (RTHA) en loopt tot en met 26 oktober 2024. Gedurende deze periode worden ongeveer 12.000 vluchten verwacht, waarbij naar schatting 1,6 miljoen passagiers worden vervoerd.

Het zomerseizoen van dit jaar is vergelijkbaar met vorig jaar. Het aantal vliegtuigbewegingen en het verwachte aantal passagiers blijven gelijk. Juli, augustus en september blijven traditioneel de drukste maanden op RTHA.

Bestemmingen

Populaire zomerbestemmingen zijn onder andere Malaga, Faro en Antalya. Bovendien zijn er twee bestemmingen toegevoegd: Casablanca en Izmir. TUI zal één vlucht per week naar Casablanca uitvoeren, op maandagen van 24 juni tot 21 oktober. Naar Izmir zal door Corendon worden gevlogen op donderdag en zaterdag in de periode van 1 juni tot en met 28 september.

Advies aankomsttijd luchthaven

Omdat het zomerseizoen vergelijkbaar is met dat van vorig jaar, verwachten we ook dit jaar geen of korte wachttijden. Daarom adviseren we passagiers om niet eerder dan twee uur van tevoren aanwezig te zijn op de luchthaven.