Fez nieuwe zomerbestemming van Transavia

25 augustus 2020

Transavia heeft haar zomerschema voor 2021 dit jaar eerder bekend gemaakt. Op die manier hebben passagiers met een voucher of passagiers die hun vlucht willen omboeken, meer mogelijkheden om een reis te plannen. Fez in Marokko is de nieuwe zomerbestemming in 2021. De vluchten naar Fez in Marokko die vanaf de winter 2020/2021 starten vanaf Rotterdam The Hague Airport, worden ook volgend jaar zomer aangeboden.

Het zomerschema van Transavia start op 1 april en loopt tot en met 31 oktober 2021. De tickets zijn vanaf 25 augustus 2020 te boeken.

Fez
Fez is de derde grootste stad én de oudste koningsstad van Marokko en ademt daarmee historie uit. De medina van Fez, de grootste ter wereld, is een doolhof van steegjes en karaktervolle huizen. Ook de kleurrijke leerlooierijen zijn een niet te missen hoogtepunt van een bezoek aan Fez.

Fez is een van de vijftig bestemmingen die via Rotterdam The Hague Airport in Europa te bereiken zijn. In de loop van dit jaar onderzoekt Transavia of daar nog bestemmingen bij komen. Transavia benadrukt dat eventuele aanscherping van restricties in landen vanwege het coronavirus, kan betekenen dat aanpassing van het vluchtschema noodzakelijk kan zijn.  Bij annuleringen of wijzigingen die Transavia doorvoert, krijgen passagiers de mogelijkheid hun reis zonder wijzigingskosten en zonder tariefverschil om te laten boeken naar een ander moment. Bij wijzigingen van meer dan 3 uur kunnen passagiers ook  kiezen voor een refund van het ticket.