Rotterdam The Hague Airport blijft hoofdsponsor Bergse Plasloop

24 juni 2021

Rotterdam The Hague Airport blijft ook dit jaar hoofdsponsor van het hardloopevent Bergse Plasloop. Al twee jaar eerder was de regionale luchthaven hoofdsponsor. Het heeft het nu verlengd voor dit jaar en voor 2022.

Na een jaar van afwezigheid, wordt op zondag 10 oktober 2021 de 13e editie van de Bergse Plasloop georganiseerd: “We zijn dan ook erg blij dat Rotterdam The Hague Airport ons evenement ook na de pandemie blijft steunen. Door alle COVID-19 perikelen, merken we dat mensen erg graag weer willen deelnemen aan sportevenementen. Het aantal deelnemers wat zich nu al heeft ingeschreven overstijgt de aantallen van de vorige edities. En door de steun van RTHA als hoofdsponsor, kunnen we met volle vertrouwen door met de organisatie van de 13e editie,” aldus Peter Regoord, organisatie Bergse Plasloop.

Communicatiemanager Raymond de Jong van Rotterdam The Hague Airport: “Sport zorgt voor verbinding tussen mensen en omgevingen. Iets waar wij als regionale luchthaven dagelijks mee bezig zijn. Daarom verlengen we ook graag onze verbintenis met de Bergse Plasloop, zelfs voor twee jaar. We willen graag opnieuw onze vroege steun uitspreken aan dit mooie sportevent. Iedereen kan zich zo op tijd voorbereiden om naar een mooie wedstrijd toe te leven.”

De Bergse Plasloop is inmiddels een begrip in de buurt Hillegersberg. Elk jaar doen duizenden mensen uit de regio mee met dit hardloopevenement. De Jong: “Wij gunnen onze regiogenoten een mooi event en dat kan onder andere door deze traditie te ondersteunen. We vieren dit jaar ons 65-jarig bestaan en gaan dit zo in oktober op een mooie manier – samen met de Bergse Plasloop – vieren.”

De Bergse Plasloop wordt georganiseerd op zondag 10 oktober 2021 en bestaat uit een de afstanden 5, 10 en 15km. Ook kunnen kinderen zich opgeven voor de Familieloop en bedrijven meedoen aan de AXS ict Business Run. 

Meer informatie is te vinden op: www.bergseplasloop.nl