Verhalen van het vliegveld

28 oktober 2022

Voor alle jonge reizigers op Rotterdam The Hague Airport speelde Jeugdtheater Hofplein tijdens de weekenden van de herfstvakantie: Verhalen van het vliegveld. Een vrolijke voorstelling gespeeld door twee spelers van het Hofplein Theater die het wachten op de luchthaven leuker maakte en ook tegelijkertijd de magie van theater liet ontdekken.

Jeugdtheater Hofplein op de luchthaven

Rotterdam The Hague Airport en Jeugdtheater Hofplein werken samen en brengen zo twee verschillende werelden bij elkaar: ieder met een eigen publiek, maar waar beleving centraal staat. Jeugdtheater Hofplein is een theater in Rotterdam dóór en vóór kinderen en jongeren. Zij zette een leuke voorstelling neer op basis van waargebeurde verhalen van de luchthaven. In ongeveer een kwartier maakten de jonge reizigers kennis met vier verschillende beroepen op Rotterdam The Hague Airport. De kinderen mochten daarnaast zelf ook een handje helpen en meespelen in de voorstelling. Deze voorstellingen vonden plaats in de nieuwe kinderhoek die in september is gerealiseerd.

In de herfstvakantie niet op reis geweest via Rotterdam The Hague Airport en de voorstelling gemist? Op woensdag 16 november tijdens Kinderburendag zullen de spelers de voorstellingen opnieuw opvoeren.