Jobmarkt op Rotterdam The Hague Airport trekt meer dan 170 enthousiaste bezoekers

25 januari 2024
Terug

Op zaterdag 20 januari opende Rotterdam The Hague Airport (RTHA) haar deuren voor een jobmarkt die maar liefst 177 enthousiaste bezoekers aantrok. De jobmarkt werd georganiseerd in samenwerking met de partners van de luchthaven, waaronder CTSN (beveiliging), HMShost (horeca), Aviapartner (platform- en bagage) en Capi (winkel). 

Het evenement vond plaats in het restaurant ‘Het Uitzicht’, gelegen in de terminal van RTHA. De jobmarkt bood werkzoekenden een unieke gelegenheid om kennis te maken met diverse banen op de luchthaven. Naast het verkennen van vacatures kregen bezoekers ook de kans om een exclusief kijkje achter de schermen te nemen bij een werkplek naar keuze. Dit bood hun inzicht in de verschillende functies en de dynamische werkomgeving op Rotterdam The Hague Airport. 

Een extra hoogtepunt van het evenement was de mogelijkheid voor bezoekers om persoonlijk in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van de partners en direct ter plaatse te solliciteren. Deze directe interactie bood werkzoekenden een unieke kans om zichzelf voor te stellen en hun interesse in verschillende functies te laten zien. 

Was je niet aanwezig, maar wil je toch solliciteren? Dat kan via www.werkenoprtha.com. Bekijk de aftermovie en ontdek waarom de tijd vliegt als je werkt op Rotterdam The Hague Airport!