Persbericht

Jubileumwebsite over 65 jaar RTHA is live

5 augustus 2021

We bestaan op vrijdag 1 oktober aanstaande precies 65 jaar. Op die datum in 1956 ging ‘Vliegveld Zestienhoven’ (in de volksmond heette Rotterdam Airport toen zo) open in de polder tussen Rotterdam en Den Haag. Het bleek een enorme stimulans voor de bedrijvigheid in de regio. Sinds 2010 heten we officieel:  Rotterdam The Hague Airport.

Deze mijlpaal willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Via onze social media, onze informatieve website, op de luchthaven zelf en met een speciale jubileum website besteden we veel aandacht aan ons 65-jarig bestaan dit najaar. Vandaag lanceren we onze jubileumwebsite www.rtha65jaar.nl al. In de aanloop naar 1 oktober delen wij een aantal mooie momenten uit de geschiedenis op www.rtha65jaar.nl, vaak in foto en soms ook in video.

Deel je eigen moment!
We vragen ook aan onze passagiers om hun mooie momenten met ons te delen. Dat doen we vooral via onze accounts op Facebook en Instagram. Hier doen we een oproep aan iedereen om via de jubileumwebsite een foto + beschrijving van het mooiste RTHA moment in te sturen. Daarnaast doen we ook een oproep op onze social media. Door het gebruik van #mijnrthamoment kan ook via Instagram het bijzonder moment gemakkelijk worden gedeeld. De inzendingen maken kans op een unieke en gepersonaliseerde RTHA koffer! Let op onze socials voor de details.

Op en rond 1 oktober 2021 delen we veel foto’s, podcasts, video’s, inspirerende artikelen en andere weetjes over Rotterdam The Hague Airport.