Kom naar onze Burendag op 22 september!

8 september 2023
Terug

Op vrijdag 22 september a.s. organiseert Rotterdam The Hague Airport (RTHA) een Burendag voor omwonenden van de luchthaven. Wij nodigen je heel graag uit!

Ontdek RTHA
Ontdek tijdens deze dag van alles over onze luchthaven en de luchtvaart. Naast het RTHA duurzaamheids- en innovatie team zijn ook de brandweer,  Transavia, TUI, de Luchtverkeersleiding, de Vliegclub, Rotterdam, de DCMR Milieudienst Rijnmond en het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium aanwezig*. Ze laten zien wat hun werk inhoudt en beantwoorden vragen. Daarnaast zijn er verschillende horecapunten waar je, op uitnodiging van RTHA, lekker wat kunt eten en drinken.

Van harte welkom
De Burendag vindt plaats in de hangaar van het Fletcher-  Wings Hotel, gelijk naast onze terminal. Je bent van harte welkom tussen 15.30 en 17.30 uur of tussen 18.30 en 20.30 uur.

Eenvoudig aanmelden
Aanmelden voor deze dag en het gewenste tijdsblok kan op onze website door de onderstaande QR code met je telefoon te scannen.  Let op! Dit evenement is voor volwassen buurtbewoners. Op 15 november organiseren we weer een kinderburendag.

* Onder voorbehoud

Aanmelden voor de Burendag