Voor vertrek een massage in onze vertrekhal?

30 maart 2022

Rotterdam The Hague Airport beschikt sinds deze maand over twee massagestoelen in de vertrekhal van de luchthaven. Reizigers kunnen zo voor vertrek  genieten van een volledige lichaamsmassage. Met de Massage-O-Matic’s kunnen reizigers in alle privacy genieten van een massage.

Comfortabele zitplek

De twee nieuwe massagestoelen gaan rust en comfort bieden aan de passagiers. Yassin Saddiki, commercial manager Rotterdam The Hague Airport geeft aan: “Passagiers hebben voornamelijk voor en na de security behoefte aan rust en ontspanning. Daar dienen deze massagestoelen voor en dat is de reden dat ze nu ook op onze luchthaven te gebruiken zijn.”

De Massage-O-Matic staan in de vertrekhal, naast de horeca en retail shop. Deze zijn de hele dag te gebruiken op de luchthaven. Door het design van de massagestoelen is er in alle privacy gebruik te maken van de verschillende soorten massages. Passagiers kunnen bij betaling van 2 euro een massage van 5 minuten beleven. Het is mogelijk om dit contactloos of met cash te betalen.

Streven naar de ultieme passagiers beleving

Bij Rotterdam The Hague Airport willen we de passagiers zonder stress laten reizen en streven we naar de ultieme passagiers beleving. “Wij zijn altijd op zoek naar wat waarde toevoegt aan de journey van de passagiers. Als dit in praktijk als prettig wordt ervaren door de passagiers, worden er in de toekomst meerdere massagestoelen aangeschaft.” vertelt Yassin Saddiki, commercial manager.