Transavia herstart het vliegverkeer op ons vliegveld

22 april 2021

Transavia herstart met vier bestemmingen het vliegverkeer weer op Rotterdam The Hague Airport. Op donderdag 22 april om 8.00 uur staat een vlucht naar Faro (Portugal) gepland. Daarna volgen bestemmingen als Malaga, Alicante en Perugia. Dit zijn populaire bestemmingen waar veel vraag naar is.

Rotterdam The Hague Airport is voorbereid om het commercieel vliegverkeer weer mogelijk te maken. In de terminal gelden de basisregels van het RIVM rond hygiene, 1,5 meter afstand houden tot elkaar en het dragen van een mondkapje. Er wordt extra schoongemaakt en er is informatie beschikbaar over veilig en verantwoord vliegen. Vanaf 22 april kan onze omgeving meer overlast ervaren van vliegverkeer.

Archieffoto

Meer aanbod
Op dit moment geldt er nog een reisverbod van en naar Marokko, waardoor de bestemmingen Al-Hoceima, Tanger en Nador nog niet hervat kunnen worden.

Vanaf 23 mei verwacht Transavia meer bestemmingen aan het aanbod toe te voegen. Andere vliegmaatschappijen hebben nog geen vluchten vanaf ons vliegveld aangekondigd.

Video
In deze video zie je wat de coronamaatregelen op onze luchthaven inhouden.