Geniet van extra comfort in onze Premium Lounge

In samenwerking met Prima Vista – onderdeel van Aviapartner – bieden we een premium lounge aan. In deze lounge kun je genieten van extra comfort en rust. Zo zijn er comfortabele werkplekken en is er in de premium lounge ook een horecavoorziening aanwezig. De lounge heeft een capaciteit van 150 m2 en kan 20 gasten tegelijk verwelkomen.

Openingstijden
De lounge is dagelijks geopend van 5:30 uur – 19.00 uur. Indien de laatste vlucht eerder vertrekt dan 19.00 uur, dan sluit de lounge ook eerder.

Hoe kun je reserveren?
Reserveren is helaas niet mogelijk. Wel kun je op voorhand een e-mail sturen naar rotterdam@primavistalounges.com voor meer informatie. Op de luchthaven is het mogelijk om ter plekke te kijken of er plaats is. Betalen doe je aan de deur. Het personeel van Aviapartner staat klaar om jou te ontvangen.

Waar vind je de premium lounge?
De lounge bevindt zich op de eerste etage in de vertrekhal. De lounge is alleen bereikbaar via de lift in de vertrekhal (na de securitycheck). Verder beschikken we over bewegwijzering, die je naar de premium lounge verwijst. Ook zijn er altijd medewerkers aanwezig die jouw vragen kunnen beantwoorden, mocht je de lounge niet gelijk kunnen vinden.

Wat kost toegang tot de premium lounge?
De kosten voor toegang tot de premium lounge bedraagt €25,- voor een volwassene. Hapjes en drankjes zijn bij deze prijs inbegrepen en kun je onbeperkt nuttigen. Indien je met British Airways reist, heb je gratis toegang als je Business, Silver of Gold passagier bent.

Blijf op de hoogte!