Winkels en horeca

Wanneer je vanaf onze luchthaven vertrekt kun je gebruiken maken van meerdere faciliteiten. Er zijn meerdere winkels en eet- en drinkgelegenheden te vinden.

Winkels

Op onze luchthaven vind je meerdere winkels om voor vertrek of bij aankomst iets te kopen. In de centrale hal, voor de veiligheidscontrole, vind je de AKO shop en GWK Travelex. Deze zijn dus voor iedereen toegankelijk. Na de veiligheidscontrole kun je in de vertrekhal ontspannen wachten tot je aan boord kunt. Hier kun je de Airportshop en AKO kiosk bezoeken. Daarnaast is er gratis wifi aanwezig.

AKO shop
In de AKO shop vind je een ruim assortiment aan tijdschriften en boeken. Behalve Nederlandstalig vind je hier ook internationale kranten, tijdschriften en boeken. Verder biedt de AKO shop andere producten aan zoals wenskaarten, kansspellen, cadeaukaarten, schrijfwaren, tabak, frisdranken en zoetwaren.

Openingstijden:
ma-vr 05:00 – 19:00 uur
za & zo 05:00 – 18:00 uur

GWK Travelex
Heb jij vlak voor jouw reis nog buitenlandse valuta nodig? Dan kun je hiervoor terecht bij het GWK Travelex kantoor. Tip! Bestel je valuta online en profiteer van een aantrekkelijke korting. Alle valuta zijn binnen 5 dagen af te halen bij het GWK Travelex kantoor op onze luchthaven. Neem contact op met de vestiging als je de valuta eerder nodig hebt via 010 – 415 0623.

Voor het opnemen van geld kun je op onze luchthaven terecht bij de geldautomaat. Deze automaat is 24 uur per dag te gebruiken en is te vinden bij het GWK Travelex kantoor in de passagehal.

Openingstijden:
ma-vr 05:30 – 19:00 uur
za & zo 10:00 – 17:00 uur

Op feestdagen* 10:00 – 17:00 uur
*2e paasdag, koningsdag, hemelvaart, 2e pinksterdag, 2e kerstdag.
1e paasdag gesloten.

Kijk voor meer informatie op de website van GWK Travelex.

Airportshop
In de Airportshop vind je een breed assortiment aan parfum, cosmetica, boeken en souvenirs.

Openingstijden:
05:30 tot 20:30 uur

AKO kiosk
In het restaurant in de vertrekhal bevindt zich de AKO kiosk.  Zij bieden een uitgebreid assortiment (internationale) tijdschriften en kranten en een selectie boeken. 

Openingstijden:
05:30 uur tot de laatst vertrekkende vlucht

Travel Slide
Reisbureau Travel Slide is gespecialiseerd in vliegreizen met vertrek vanaf onze luchthaven en is te vinden op Rotterdam Airportplein 17.

Openingstijden:
ma-vr: 09:30 – 17:30 uur
zaterdag: 10:00 – 16:00 uur

Contact:
Website: www.travelslide.nl
E-mail: info@travelslide.nl
Telefoonnummer: 010-2450955
Mobiel: 06-45054177

Eten en drinken

Voor vertrek nog rustig genieten van een heerlijke lunch of diner. Of juist even snel een espresso met een croissant? In de centrale hal vind je het gastvrije restaurant De Horizon. Na de veiligheidscontrole vind je ook nog een restaurant voor hapjes en drinken. Ook bij het naastgelegen Worldhotel Wings kun je genieten van een hapje en drankje.

Restaurant De Horizon
In Restaurant De Horizon kun je zeven dagen per week terecht vanaf 09:00 uur voor heerlijke broodjes, salades en warme maaltijden. Vanaf het bijbehorende panoramaterras heb je een prachtig uitzicht op het platform en de vliegtuigen.

Hotel Wings Rotterdam
Ook het naastgelegen Fletcher Hotel Wings biedt mogelijkheden voor een drankje en een hapje voor of na je reis.

Het restaurant
Na de veiligheidscontrole vind je in de vertrekhal het restaurant. Er is een ruim assortiment aan versgebakken belegde broodjes, warme en koude snacks, salades en vers fruit. Het restaurant is geopend vanaf 05:00 uur tot de laatst vertrekkende vlucht. Wil je toch een uitgebreid avondmaaltijd consumeren voor je vlucht, dan raden wij aan om restaurant De Horizon te bezoeken (vóór de securitycheck).

Blijf op de hoogte!