Wilt u als reisagent op de hoogte blijven?

Wij waarderen het dat je interesse hebt in Rotterdam The Hague Airport. Als luchthaven vinden wij het belangrijk dat passagiers hun reis vanaf onze luchthaven positief ervaren. Daarom geven wij jou als reisagent graag informatie over de voordelen van onze luchthaven, bieden wij 25% korting aan op parkeren en geven we verschillende tips. Via onze reisagenten nieuwsbrief houden wij jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, bestemmingsinformatie en speciale acties. De reisagenten nieuwsbrief is specifiek gericht reisprofessionals.

 

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan direct in voor de nieuwsbrief voor reisagenten.Voordelen van onze luchthaven

Vertrekken vanaf Rotterdam The Hague Airport biedt veel voordelen. Parkeren op loopafstand van de terminal, kort voor vertrek inchecken en snel bij de gate zijn maakt vliegen vanaf onze luchthaven gemakkelijk en comfortabel. Uw klant heeft daarbij keuze uit ruim 50 Europese bestemmingen.

 

Meer weten? Klik dan hier. 

Korting op parkeren

Wij beiden u als reisagent 25% korting aan op lang parkeren. Door gebruik te maken van deze regeling hopen wij dat u uw klanten nog beter kunt voorzien van advies als het gaat om parkeren op de luchthaven. Ontvang een promotiecode door uw boekingsbevestiging te sturen naar marketing@rtha.com.

 

Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Luchtvaartmaatschappijen

Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten aan vanaf Rotterdam The Hague Airport. Op de website van de luchtvaartmaatschappij is het direct mogelijk een vliegticket vanaf Rotterdam The Hague Airport te boeken. Bovendien vindt u daar alle informatie over bagage- en incheckprocedures.

 

Meer weten? Klik dan hier.

Reisagent aan het woord

Wij laten reisagenten die vanaf onze luchthaven zijn vertrokken regelmatig aan het woord. Bent u benieuwd naar de ervaringen van reisagenten? Of heeft u zelf mooie reisverhalen? Deel ze met ons!

 

Meer weten? Klik dan hier. 

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op en rond de luchthaven? Houd dan regelmatig de nieuwsberichten op onze website in de gaten.

 

Bekijk hier het laatste nieuws.

Nog meer tips

Wij delen graag nog een aantal tips voor u en uw klant om de reis vanaf onze luchthaven soepel te beginnen. Bent u benieuwd?

 

Bekijk hier alle tips!