Wil jij als reisagent op de hoogte blijven?

Wij waarderen het dat je interesse hebt in Rotterdam The Hague Airport. Als luchthaven vinden wij het belangrijk dat passagiers hun reis vanaf onze luchthaven positief ervaren. Daarom geven wij jou als reisagent graag informatie over de voordelen van onze luchthaven, bieden wij 25% korting aan op parkeren en geven we verschillende tips. Via onze reisagenten nieuwsbrief houden wij jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, bestemmingsinformatie en speciale acties. De reisagenten nieuwsbrief is specifiek gericht op reisprofessionals.

Voordelen van onze luchthaven
Vertrekken vanaf Rotterdam The Hague Airport biedt veel voordelen. Parkeren op loopafstand van de terminal, kort voor vertrek inchecken en snel bij de gate zijn maakt vliegen vanaf onze luchthaven gemakkelijk en comfortabel. Jouw klant heeft daarbij keuze uit ruim 50 Europese bestemmingen.

Korting op parkeren
Wij beiden jou als reisagent 25% korting aan op lang parkeren. Door gebruik te maken van deze regeling hopen wij dat jij jouw klanten nog beter kunt voorzien van advies als het gaat om parkeren op de luchthaven. Ontvang een promotiecode door je boekingsbevestiging te sturen naar [email protected].

Bekijk de voorwaarden

Luchtvaartmaatschappijen
Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten aan vanaf Rotterdam The Hague Airport. Op de website van de luchtvaartmaatschappij is het direct mogelijk een vliegticket vanaf Rotterdam The Hague Airport te boeken. Bovendien vind je daar alle informatie over bagage- en incheckprocedures.

Nieuws
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op en rond de luchthaven? Houd dan regelmatig de nieuwsberichten op onze website in de gaten. Bekijk hier het laatste nieuws.

Blijf op de hoogte!