Na de veiligheidscontrole

In de vertrekhal, na de veiligheidscontrole, kunt u in een luxe omgeving ontspannen wachten tot u aan boord kunt. U kunt kosteloos gebruikmaken van ons WiFi-netwerk voor draadloos internet. In de vertrekhal vindt u een selfservice restaurant, een sandwichcorner en een espressobar voor een hapje en een drankje. In de AKO kiosk vindt u diverse magazines en (internationale) kranten. En de Airportshop biedt een breed assortiment aan parfum, cosmetica, sterke drank en souvenirs.

Bars & restaurant

Selfservice restaurant

U kunt hier zelf een keuze maken uit een breed assortiment aan warme en koude snacks, rijkelijk belegde broodjes, frisse salades en verse soepen.

Openingstijden: 05.00 uur tot laatste vertrekkende vlucht.

Self service restaurant

Sandwichcorner

Een groot assortiment aan versgebakken belegde broodjes, warme broodjes en warme maaltijden staat voor u klaar in de luxe sandwichcorner.

Openingstijden: 05.00 uur tot laatste vertrekkende vlucht.

Espressobar

Ook in de vertrekhal kunt u genieten van een heerlijk kopje Illy koffie. Bovendien zijn hier binnen- en buitenlandse kranten en tijdschriften verkrijgbaar.

Openingstijden: 05.00 uur tot de laatst vertrekkende vlucht.

Espressobar vertrek

Bar & Loungeterras

Voor vertrek kunt u hier terecht voor een drankje en een snack. Op het aansluitende loungeterras kunt u heerlijk van de zon en de vliegtuigen genieten en heeft u de gelegenheid om te roken. Daarnaast is het buitenterras voorzien van een luxe buitenbar waar u heerlijke drankjes kunt bestellen.

Openingstijden (binnen)bar & terras: 05.00 uur tot laatste vertrekkende vlucht.

Openingstijden buitenbar: ’s zomers vanaf 11.00 uur

Terras vertrek

Baken

In het hart van het terminalgebouw, achter de security van Rotterdam The Hague Airport, ligt ‘t Baken. Wij beschikken over uitstekende banqueting faciliteiten voor groepen van 10 tot 100 personen. Vlak voor vertrek is dit een prima plek om nog even met uw medepassagiers bij elkaar te komen, voor een heerlijk buffet, een presentatie of informele borrel: ‘t Baken is geschikt voor al uw bijeenkomsten en gelegenheden. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar ellen.kieftenbeld@hmshost.net.

Winkels

Airportshop

U vindt hier een compleet assortiment parfum, cosmetica, drank, sigaretten, cadeauartikelen, reisbenodigdheden, sieraden, chocolade, boeken en speelgoed. Bovendien verkoopt de winkel typisch Nederlandse souvenirs.

Openingstijden: 05.30 – 20.30 uur

Ako Kiosk

Direct naast de espressobar vindt u de AKO kiosk.

Hier vindt u een uitgebreid assortiment (internationale) tijdschriften en kranten en een selectie boeken.

Openingstijden: 05.30 uur tot de laatst vertrekkende vlucht.

ako vertrek