Voor de veiligheidscontrole

In de vrij toegankelijke centrale hal van Rotterdam The Hague Airport vindt u diverse voorzieningen; van de informatiebalie en een espressobar tot een restaurant met panoramaterras. Prettig voor zowel vertrekkende als aankomende reizigers, maar ook voor andere bezoekers van de luchthaven. Deze voorzieningen bevinden zich voor de veiligheidscontrole.

Incheckbalies

Voordat u door de veiligheidscontrole gaat u, wanneer u nog niet online bent ingecheckt, langs de incheckbalies. Voor de openingstijden van deze balies per luchtvaartmaatschappij verwijzen wij u via onderstaande button graag door naar de pagina waar u alle informatie over het inchecken vindt.

header_groot_grondstewardess_warm

De Informatiebalie

De informatiebalie bevindt zich in de centrale hal van Rotterdam The Hague Airport. Onze informatiemedewerkers helpen u graag met uw vragen over de voorzieningen op de luchthaven en uw vliegreis. Bovendien geven ze u ook met alle plezier stadsinformatie over Rotterdam en Den Haag en het openbaar vervoer.

Openingstijden:
Dagelijks geopend vanaf 07.00 uur tot het afhandelen van de laatste vlucht.

Bar en restaurant

Voor vertrek nog rustig genieten van een heerlijke lunch of diner. Of juist even snel een espresso met een croissant?
In de centrale hal vindt u het gastvrije restaurant De Horizon en de Illy espressobar.

Restaurant De Horizon

Restaurant De Horizon heeft haar deuren weer geopend! U kunt weer zeven dagen per week in het restaurant terecht. Het panoramaterras blijft langer gesloten, in verband met de verbouwing die onder het terras plaatsvindt.

Voor een kop koffie en/of een broodje met mooi uitzicht op de start- en landingsbaan, verwijzen we u graag naar Brasserie Waalhaven. Ook een prima plaats om vliegtuigen te spotten.

Reizigers kunnen voor een kop koffie vlak voor vertrek ook terecht in de centrale hal bij de Illy espressobar en na de security check in het restaurant in de vertrekhal.

Ook het naastgelegen Worldhotel Wings biedt mogelijkheden voor een drankje en een hapje voor of na uw reis.

Espressobar

In de espressobar in de centrale hal kunt u genieten van uitstekende Illy koffie met daarbij een heerlijk koekje of sandwich.

Openingstijden:
Dagelijks geopend. Tijden zijn afhankelijk van het vluchtschema.

Reisbureau Travel Slide

Reisbureau Travel Slide is gespecialiseerd in vliegreizen met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport en is te vinden op Rotterdam Airportplein 17.

Wanneer u uw reis boekt via Travel Slide profiteert u van de volgende voordelen:

  • u wordt gratis lid van de Vrienden Club Rotterdam Airport
  • u ontvangt een paspoort; wat recht geeft op 10% korting in het restaurant de Horizon
  • u ontvangt 10% korting op de taxfree aankopen
  • u ontvangt 10% korting bij de AKO op de tijdschriften
  • u betaalt geen kosten bij GWK bij het wisselen van geld
  • u parkeert uw auto gratis op lang parkeren tot max. 24 dagen (pakketreis vanaf € 400 p.p.)

Openingstijden:
ma t/m vr: 09.30-17.30 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur

Contact: 
website: www.travelslide.nl
E-mail: info@travelslide.nl
Telefoonnummer:  010-2450955
Mobiel: 06-4054177


 

 

 

 

Reisbureau Travel Slide heeft een aparte afdeling voor het reserveren van cruisevakanties Rotterdam met als specialisme cruise vakanties.

Openingstijden:
Openingstijden di-za van 10.30 tot 17.00 uur

Contact: 
Telefoon: 010 8209845
Website: www.cruisevertrek.nl
E-mail: info@cruisevertrek.nl

RIU hotels:
Wij kunnen u alles vertellen over de RIU hotels en u kunt daarnaast gratis lid worden van de RIU Vrienden Club. Ga voor meer informatie naar www.riuvriendenclub.nl

 

AKO shop

AKO is de winkel van het moment, omdat je nu even wilt ontspannen. Je vindt AKO op high traffic locaties: op stations, op vliegvelden, in de stad en op het internet!

 

In de AKO winkels vind je circa 1.500 boeken en 2000 verschillende tijdschriften. Behalve Nederlandstalig heeft AKO ook een breed assortiment internationale kranten, tijdschriften en boeken. In dit segment is AKO marktleider van Nederland. Verder bieden de AKO winkels andere producten aan zoals wenskaarten, kansspelen, cadeaukaarten, schrijfwaren, tabak, frisdranken en zoetwaren.

 

Openingstijden:
ma-vrij 05.00 – 19.00 uur
zat & zo 05.00 – 18.00 uur

GWK Travelex

Gaat u binnenkort op zakenreis of op vakantie naar het buitenland en heeft u hiervoor buitenlandse valuta nodig? Dan kunt u hiervoor vlak voor vertrek terecht bij het GWK Travelex kantoor.

Tip! Bestel uw valuta online en profiteer van een aantrekkelijke korting. Alle valuta zijn binnen 5 dagen af te halen bij het GWK Travelex kantoor op Rotterdam The Hague Airport. Neem contact op met de vestiging als u de valuta eerder nodig heeft: 010 – 415 0623

Voor het opnemen van geld kunt u op Rotterdam The Hague Airport terecht bij de geldautomaat. Deze automaat is 24 uur per dag te gebruiken en is te vinden bij het GWK Travelex kantoor in de passagehal.

Openingstijden:
ma-vr 05.30 – 19.00 uur
za       10.00 – 17.00 uur
zo       10.00 – 17.00 uur
Op feestdagen* 10.00 – 17.00 uur
*2e paasdag, koningsdag, hemelvaart, 2e pinksterdag, 2e kerstdag.

1e Paasdag gesloten.

Kijk voor meer informatie op: www.gwktravelex.nl

 

Hieronder kunt u gemakkelijk en snel uw valuta bestellen. Deze kunt u vervolgens ophalen in de door geselecteerde vestiging.

Autoverhuur

logo_avisTelefoon Rotterdam stad +31 (0) 88 2847 010
Avis Schiphol: +31 (0) 088 2847620

logo_europcarTelefoon 010-4371826

logo_hertzTelefoon 010-4158239

logo_sixtTelefoon 010-4627221

logo_budgetTelefoon +31 (0) 88 2847 500