Parkeerterreinen

Rotterdam The Hague Airport beschikt over verschillende parkeerterreinen waar u 24 uur per dag, zeven dagen per week uw auto kunt parkeren. Parkeren op Rotterdam The Hague Airport is altijd op loopafstand van de terminal.

 

U kunt uw parkeerplaats op een van onze officiële parkeerterreinen eenvoudig reserveren via ons online boekingssysteem. Hierin tonen we u altijd de meest gunstige parkeerterreinen met het scherpste tarief voor het parkeren op Rotterdam The Hague Airport.

 

Op P2 en P6 bieden wij u de mogelijkheid uw auto elektrisch op te laden.

 

Online reserveren is mogelijk voor de parkeerterreinen P1, P2, P3, P6 en P10. Op onderstaande plattegrond vindt u de locatie van de parkeerterreinen ten opzichte van onze terminal.

Parkeer op één van de officiële parkeerplaatsen

 

Wij adviseren u als reiziger om uw auto altijd op één van onze officiële parkeerterreinen te parkeren. Daarnaast raden wij u af om uw auto in de woonwijken rondom de luchthaven te parkeren. Bewoners in onder andere Overschie en Schiebroek ervaren hinder, doordat parkeerplaatsen soms voor langere tijd bezet zijn. Wij willen benadrukken dat de parkeerplaatsen in de wijk voor bewoners zijn en niet voor reizigers. Reserveer via bovenstaande button een parkeerplaats op één van de officiële parkeerterrein van Rotterdam The Hague Airport.