Onze tips

Vertrekt u binnenkort vanaf Rotterdam The Hague Airport? Dan is het fijn om goed voorbereid te zijn. Wij geven u graag een aantal tips om uw reis vanaf onze luchthaven soepel te beginnen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw parkeerplaats alvast reserveren en geven wij u graag meer informatie over de bagageregels. Kom op tijd naar de luchthaven voor een ontspannen start van uw reis. De incheck- en drop-off balies zijn geopend vanaf 2 uur voor het vertrek van uw vlucht.

 

 

Handbagage

Handbagage is de bagage die u zelf meeneemt het vliegtuig in en tijdens de vlucht bij u houdt. Deze dient aan bepaalde afmetingen te voldoen, zodat uw handbagage boven uw hoofd in het bagagevak of onder uw stoel past.

 

Meer weten over de regels rondom uw handbagage? Klik dan hier.

Ruim- en afwijkende bagage

Ruimbagage geeft u af bij de incheckbalie van uw luchtvaartmaatschappij. Deze wordt in het bagageruim van het vliegtuig geladen. Ga goed voorbereid op reis en neem voor vertrek de bagageregels van uw luchtvaartmaatschappij goed door. Zo voorkomt u onaangename verrassingen.

 

Meer weten over regels rondom uw ruim- en afwijkende bagage? Klik dan hier.

Reserveer uw parkeerplaats online

U kunt uw parkeerplaats op een van onze officiële parkeerterreinen eenvoudig reserveren via ons online boekingssysteem.

 

Meer weten en uw parkeerplaats online reserveren? Klik dan hier.

Vervoer naar onze luchthaven

Rotterdam The Hague Airport is goed te bereiken met uw eigen vervoersmiddel en het openbaar vervoer.

 

Meer weten over de bereikbaarheid van de luchthaven? Klik dan hier.

Inchecken

De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden u de mogelijkheid om online in te checken, een eigen stoel te kiezen en zelf uw instapkaart af te drukken. Op de luchthaven inchecken is uiteraard ook mogelijk.

 

Meer weten over het (online) incheckproces? Klik dan hier.

Paspoort en reisdocumenten

Als u internationaal reist, hebt u altijd een geldig reisdocument nodig. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u daarover beschikt.

 

Meer weten over uw paspoort en reisdocumenten? Klik dan hier.

Security check