Kom naar onze Kinderburendag!

Kinderburendag

Stap in de wereld van de luchtvaart tijdens de Kinderburendag op Rotterdam The Hague Airport! Op woensdagmiddag 27 maart nodigen wij jou en jouw (klein)kind(eren) graag uit om van 14:30 uur tot 16:00 uur een kijkje achter de schermen te nemen. Ontdek onze luchthaven en de fascinerende wereld van de luchtvaart tijdens deze interactieve en informatieve middag.

Rotterdam The Hague Airport verbindt de regio dagelijks met meer dan vijftig Europese bestemmingen en vervult als regionale luchthaven een rol als werkgever, proeftuin voor innovatie en buur. RTHA nodigt daarom een paar keer per jaar omwonenden uit om meer te ontdekken over onze luchthaven.

Laat je verrassen door ons programma vol interactieve activiteiten. Ontdek de verschillende beroepen op onze luchthaven en leer bijvoorbeeld de kunst van het marshallen of ervaar hoe het is om steward(ess) te zijn. Verdiep je in duurzaamheid en innovatie, bijvoorbeeld door meer te weten te komen over de werking van een zonnepaneel. Ga met mascotte Charlie op de foto en bekijk een klein vliegtuigje van dichtbij. Daarnaast sluiten we de dag af met een blusdemonstratie door de Luchthavenbrandweer. Kortom, er valt genoeg te beleven!

Meld je nu aan voor de reservelijst

UPDATE! INSCHRIJVING =VOL! Heb jij geen plekje weten te bemachtigen? Schrijf je dan via onderstaande formulier in voor de reservelijst. Mocht er toch nog een plekje vrij komen, dan ontvang je van ons bericht.

Reservelijst Kinderburendag 27 maart

Veelgestelde vragen

In de hangaar van het Fletcher-Wings hotel direct naast de terminal. Adres: Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam

Tijdens deze editie zijn er geen rondleidingen vanwege de aangepaste wet- en regelgeving. In plaats daarvan organiseren we andere leuke, interactieve activiteiten.

De Kinderburendag is gericht op kinderen van 4 tot 12 jaar, aangezien de activiteiten specifiek zijn ontworpen om aan te sluiten bij hun interesses en behoeften.

Controleer je ongewenste mail of spambox, mogelijk is de mail daar terechtgekomen. Als dit niet het geval is en je de bevestigingsmail voor de Kinderburendag niet kunt vinden, raden we aan een e-mail te sturen naar [email protected]. Ons communicatieteam staat klaar om je verder te helpen!

De plaatsen zijn beperkt en VOL = VOL! Houd de Kinderburendagpagina in de gaten. Mocht er nog plekken vrijkomen, dan kun je je daar aanmelden.