CTSN neemt beveiligingswerkzaamheden op Rotterdam The Hague Airport over 

1 oktober 2023

Op 1 oktober 2023 heeft CTSN officieel de verantwoordelijkheid overgenomen voor alle beveiligingswerkzaamheden op Rotterdam The Hague Airport (RTHA). Deze beslissing volgde op een grondig en zorgvuldig aanbestedingsproces dat in mei 2023 werd afgerond, waarbij CTSN met trots werd gekozen als de nieuwe partner voor de beveiliging van de luchthaven. 

CTSN heeft de taak overgenomen van Trigion, die sinds 2016 verantwoordelijk was voor de beveiliging op Rotterdam The Hague Airport. De keuze voor CTSN als nieuwe beveiligingsdienstverlener is gebaseerd op hun bewezen expertise, toewijding aan veiligheid, en een uitstekende staat van dienst. Dit partnerschap zal gedurende tenminste vier jaar de basis vormen voor het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van passagiers, personeel en activa op de luchthaven. 

Transitieperiode

“De afgelopen maanden hebben we zowel aan de zijde van Rotterdam The Hague Airport als aan de zijde van CTSN hard gewerkt om deze transitie te realiseren”, zegt Mark Visser, Directeur Airport Operations bij RTHA. “Ons gezamenlijke doel was om een naadloze overgang te bewerkstelligen en ervoor te zorgen dat de veiligheid van onze luchthaven te allen tijde gewaarborgd blijft. Dit proces omvatte intensieve samenwerking, uitgebreide training en certificering van het beveiligingspersoneel, en de implementatie van geavanceerde beveiligingsprotocollen en -technologieën. We zijn er trots op dat we deze overgang soepel hebben kunnen laten verlopen, en we willen al onze medewerkers aan beide zijden bedanken voor hun toewijding en inzet tijdens deze overgangsperiode.” 

Fijne samenwerking

RTHA bedankt ook Trigion voor hun jarenlange samenwerking en toewijding aan de veiligheid van de luchthaven: “Hun inzet en professionaliteit hebben aanzienlijk bijgedragen aan het handhaven van een veilige en beveiligde luchthavenomgeving. De inspanningen van Trigion worden gewaardeerd en de herinneringen aan onze samenwerking worden gekoesterd.” 

Met CTSN als nieuwe beveiligingsdienstverlener aan boord, kijkt RTHA met vertrouwen naar de toekomst. De luchthaven blijft vastbesloten om de hoogste normen op het gebied van veiligheid en dienstverlening te handhaven en te verbeteren. Wij wensen CTSN veel succes. 

Foto v.l.n.r.: Mart Vergouwen, General Manager van CTSN Group, Mark Visser, Directeur Airport Operations bij RTHA, Ellen Groenewoudt, Algemeen Directeur bij Trigion