Hoogvliegersdag op Rotterdam The Hague Airport: Een dag vol avontuur voor bijzondere kinderen

4 april 2024
Terug

Op zaterdag 13 april staat Rotterdam The Hague Airport in het teken van een speciaal evenement: de Hoogvliegersdag. Deze bijzondere dag, georganiseerd door Stichting Hoogvliegers, biedt zieke of gehandicapte kinderen tussen 6 en 17 jaar de kans om een onvergetelijk avontuur te beleven door voor een dag als piloot boven Rotterdam te vliegen. In het kader hiervan zullen er ongeveer 50 vluchten tussen 9.30 en 15.00 uur plaatsvinden vanaf Rotterdam The Hague Airport.

Hoogvliegersdag op RTHA

Het evenement vindt plaats op zaterdag 13 april in de hangar van het Fletcher-Wingshotel, gelegen naast de terminal van RTHA en op het luchthaventerrein. We willen graag de omwonenden van Rotterdam The Hague Airport op de hoogte stellen van deze extra activiteit op de luchthaven en hopen op uw begrip. Met dit initiatief streven we ernaar om de kinderen een dag vol vreugde en onvergetelijke herinneringen te bieden, die hen nog lang zullen bijblijven.

Stichting Hoogvliegers

Sinds de oprichting van de stichting in 2007 hebben al meer dan 12.500 kinderen deel kunnen nemen aan deze unieke ervaring. Hoogvliegersdagen vinden het hele jaar door plaats op verschillende luchthavens, en dit keer is Rotterdam The Hague Airport de trotse locatie.