Nieuwe pop-up store en opening horecafaciliteiten

14 juni 2021

Na een lange periode van weinig tot geen vliegverkeer op Rotterdam The Hague Airport (RTHA) gaan we deze zomer weer opschalen. Service staat bij RTHA hoog in het vaandel. Om jouw verblijf op onze luchthaven zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we de afgelopen weken hard gewerkt om alles weer helemaal klaar te maken voor het hoogseizoen.

Om te beginnen gaat ons restaurant De Horizon in de eerste week van juli weer open. Het terras van De Horizon heeft een verbouwing van een lange periode ondergaan waardoor die een lange tijd niet toegankelijk was. Momenteel wordt daar de laatste hand aan gelegd zodat die zo snel mogelijk open kan. Ook het nieuwe panoramaterras na de securitycheck gaat open. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de start-landingsbaan en kan je je eigen vliegtuig zien aankomen.

De pop-up store in de nieuwe vertrekhal is inmiddels een paar weken open. Je vindt deze helemaal rechtsachter, na de securitycheck. In samenwerking met onze partner HMSHost komt er vanaf begin juli een horecafaciliteit op het voorplein waar je een kopje koffie of thee kunt kopen. Tot slot zullen we extra servicemedewerkers inzetten om je te begeleiden bij je reis. Hier kan je terecht voor al je vragen of opmerkingen.

Wil je meer weten? Kijk dan op de pagina van onze nieuwe vertrekhal.