RTHA en Feyenoord verlengen samenwerking

7 december 2022

Rotterdam The Hague Airport (RTHA) heeft zich ook de komende twee seizoenen als ‘Official Airport’ aan Feyenoord verbonden. Vorige week is er door zowel club als luchthaven een handtekening gezet onder een nieuw contract tot en met 2024.  

Dankzij de verlengde samenwerking blijft Feyenoord bij internationale uitwedstrijden gebruik maken van het Rotterdamse vliegveld. Daarnaast is het rood en wit van Feyenoord bij aankomst en vertrek op verschillende mooie zichtlocaties prominent aanwezig op de luchthaven.

“Ik ben blij dat deze twee Rotterdamse iconen de in 2018 gestarte samenwerking continueren. Uiteraard vliegen onze selectie en supporters het allerliefste vanaf onze ‘eigen’ luchthaven en dus hopen wij dat we de komende jaren nog heel veel Europese reizen met elkaar mogen gaan (mee)maken”, aldus Commercieel Directeur Joris van Dijk.

Wilma van Dijk, Algemeen Directeur van Rotterdam The Hague Airport is ook blij met de verlenging van de samenwerking: “Als regionale luchthaven vinden we verbinding met de omgeving en dus met Rotterdam ontzettend belangrijk. We zijn dan ook zeer trots en verheugd dat we ons de komende jaren nog steeds partner van Feyenoord mogen noemen”.

v.l.n.r.: Yassin Saddiki, Commercial Manager bij RTHA, Desiree Breedveld, Directeur Commercie & Marketing bij RTHA, Joris van Dijk, Commercieel Directeur bij Feyenoord, Wilma van Dijk, Algemeen Directeur van RTHA, Dennis van Keulen, Manager Business Relations & Partnerships bij Feyenoord.