RTHA zet samenwerking met Rotterdam Topsport voort

28 juli 2022

Rotterdam The Hague Airport mag met trots zeggen dat de samenwerking met Rotterdam Topsport  is verlengd met drie jaar. Op 29 juni is op de luchthaven met Rotterdam Topsport de verlenging ondertekend en is de bestaande samenwerking van alweer 23 jaar gevierd.

Peter Blagé, directeur bij Rotterdam Topsport: “Rotterdam is als “Wereldse sportstad” eenvoudig te bereiken vanuit diverse Europese steden voor bezoekers en deelnemers aan de evenementen die in de stad en regio worden georganiseerd. Het uitgebreide netwerk van vluchten vanaf een regionale luchthaven biedt de mogelijkheid om makkelijk te reizen. Vanuit onze organisaties zetten we ons maximaal in om Rotterdam in al zijn facetten “op de kaart” te zetten”. 

Ron Louwerse: “Rotterdam Topsport past heel goed bij ons als regionale luchthaven voor de omgeving Rotterdam en Den Haag. We verlengen graag onze verbintenis die al heel lang bestaat en we werken verder aan onze samenwerking in vitaliteit & bewegen, gezondheid en duurzaamheid. Ik kijk ernaar uit om de waarde van ons partnership terug te zien in mooie ontmoetingen op of dichtbij onze luchthaven.”